Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Airco onderdelen en accessoires

Airco: verwarming, ventilator, altijd comfort in je omgeving

Het klimaat kan dan nog zo gematigd zijn, ook in België is het al eens te koud of te warm. Om geconcentreerd je werk te kunnen verrichten of comfortabel jouw woongenot te kunnen beleven, is een airco een groot goed. Als mens zijn we immers het best in vorm als we in een stabiele omgeving kunnen functioneren, zoals de wetenschap inmiddels uitvoerig aan het licht heeft gebracht. De airconditioning helpt ons dus meer mens te zijn, of deze nu als verwarming of ventilator gebruikt wordt. Een airco maakt van een ruimte een wéreld. Een wereld om te leren, spelen, arbeiden, liefhebben, kunt zijn

Wilis Carrier, de uitvinder van de airconditioning

Zo vroeg reeds als 17 juli 1902 was uitvinder Willis Haviland Carrier de eerste om een apparaat te ontwerpen dat de principes van een moderne airconditioning volgt. Hij veranderde hiermee voorgoed de omgevingen waarin we werken, (be)leven en spelen. Zelf was Willis op dat moment nog maar juist 26 jaar oud. Het inzicht dat lucht droog gemaakt kon worden juist het door water te leiden en mist te maken, kwam tot hem terwijl hij naar de mist keek vanaf een treinperron. Voortdenkend vanuit dat inzicht realiseerde hij zich dat het mogelijk was om mechanisch lucht op luchtvochtigheid en temperatuur te beheersen. Carrier is dan ook nog altijd een van de oudste en meest toonaangevende merken op het gebied van airco, maar ook andere merken airconditioning hebben kwalitatieve en betaalbare onderdelen en accessoires.

Alles voor jouw airco

Net als elk apparaat heeft ook een airco regelmatig onderhoud en bij tijd en wijle wel eens een vervangend onderdeel nodig. Zo zijn er soms filters die vervangen moeten worden, kan er wel eens een afvoerslang breken, noem maar op. Ook als de airco meteen ook voor een fris geurtje in huis moet zorgen, zal er af en toe eens een nieuwe luchtverfrisser in geplaatst moeten worden. Of als door omstandigheden de kit loslaat, dan moet daar nieuwe aangebracht worden. Hoewel een airconditioning veel zorgen wegneemt, kan er dus ook nog wel eens het nodige zelf mee misgaan. Gelukkig biedt Fiyo een breed assortiment aan onderdelen, accessoires en meer, waarmee je weer snel geniet van jouw eigen ideale wereldje.

Airco onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!