Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Bankslijpmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je bankslijpmachine

Of kies een categorie
Alle bankslijpmachine merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Als het scherp moet zijn, is er de bankslijpmachine!

Er is gereedschap, en er is gereedschap voor gereedschap. De bankslijpmachine (of droogslijper) is er een uit de laatste categorie. Deze metaalslijper zorgt ervoor dat jouw messen, schaarbladen en alle andere gereedschappen en andere objecten die scherp moeten zijn, zo scherp mogelijk worden geslepen. De bankslijpmachine dankt zijn naam nog aan een andere eigenschap: deze slijptol zit doorgaans bevestigd aan een werkbank, of een ander stevig oppervlak. Zo kun je veilig met de slijpmachine werken. De ideale machine in een hoek van jouw werkbank voor de noodklusjes: je moet er toch niet aan denken dat je met een slijpsteentje aan de slag zou moeten?

Bankslijpmachine onderdelen, slijpschijven en accessoires

Er mag dus natuurlijk niets aan jouw bankslijpmachine kapot gaan. Daarom bieden we bijvoorbeeld vervangende glasbescherming voor jouw veiligheid, maar ook schakelaartjes en knopjes als die afgesleten zijn. En vanzelfsprekend hebben we ook een breed slijpsteen- en slijpschijf-productgamma voor jouw bankslijptol. Maar we hebben ook nog andere schijven, waarmee je de functionaliteit van jouw slijpmachine kunt uitbreiden. Wist je bijvoorbeeld dat je er ook mee kunt polijsten als je de slijpsteen vervangt door een polijst-schijf? En er valt met jouw slijpapparaat ook zowaar te schuren, wederom door simpelweg de schijf te vervangen. Bekijk daarom zeker ook even onze slijpmachine accessoires!

Welk bankslijpmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke bankslijpmachine, moet je eerst even op het merk van je slijpsteen klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw bankslijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer