Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Black and Decker onderdelen

Black + Decker AKA Black & Decker

Een klein raadsel: wat is het verschil tussen Black + Decker en Black & Decker? Als je bijdehand hebt geantwoord 'het plusje', dan heb je gelijk. Tot enkele jaren geleden was Black + Decker bekend onder de naam Black & Decker maar heeft haar naam veranderd. Dit beroemde Amerikaanse merk bestaat inmiddels al ruim een eeuw! In 1910 werd de Black & Decker Corporation opgericht door, misschien voor de hand liggend, S. Duncan Black en Alonzo G. Decker. In 1917 vonden zij de draagbare elektrische boor uit en in de kleine eeuw erna bleef het bedrijf innovatief en kwalitatief vooraanstaand op het gebied van gereedschap. Sterker, het merk staat praktisch synoniem voor topkwaliteit elektronisch gereedschap!

Black + Decker, ook voor tuinonderhoud en huishouden

Maar Black + Decker is in al die tijd veel meer geworden dan enkel een topbedrijf op het gebied van power tools voor professionals en consumenten. Het Black + Decker logo vind je inmiddels terug op de meest hoogwaardige tuinonderhoud apparaten, op een prachtige lijn aan schoonmaak apparatuur, op allerlei handige keukenapparaten en nog veel meer. Maar natuurlijk zijn ook de krachtige gereedschappen van Black + Decker om mee te boren, te zagen en meer, nog altijd gekoesterde topproducten. De gemene deler is voornamelijk robuuste motortechnologie die krachtige prestaties levert, gecombineerd met effectief technologisch vernuft.

Accessoires, wisselstukken en onderhoudsproduct

Voor al deze toestellen hebben we de nodige wisselstukken in ons productgamma opgenomen. Hiermee krijg je snel een defect toestel weer werkend, vaak door een vrij eenvoudige vervanging. Maar ook voor snel aan vervanging toe zijnde producten zoals boren, schuurband en wisselzagen, kun je bij ons terecht. We werken nauw samen met Black + Decker en kunnen hierdoor voor bijna al hun toestellen een zeer breed aanbod bieden. En ook als originele en attente cadeau-artikelen, bijvoorbeeld voor Vaderdag, zijn er bij ons voldoende producten te vinden. Want ken je toevallig een handige klusser die zijn powertools nauwkeurig koestert, dan kun je bijvoorbeeld accessoires ervoor aanschaffen waardoor hij of zij nog meer uit hun apparaat kan halen. Iedereen die blij wordt van zijn gereedschap, zal nog blijer verrast zijn met een bredere inzetbaarheid.

Welk Black + Decker toestel heb ik?

Zoek je een nieuw onderdeel voor jouw Black + Decker apparaat, dan is het handig om in de linkerkolom of hierboven jouw soort toestel te selecteren. Daarna kun je onderselecteren op typenummer. Het type vind je meestal op een sticker of klein plakkaatje op je toestel en bestaat uit een aantal cijfers en letters of woorden. Na het selecteren van het typenummer krijg je alle onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw exacte apparaat. Vervolgens kun je een onderdelen categorie kiezen, waardoor je snel bij het juiste onderdeel uitkomt.

Bij het bestellen van de juiste onderdelen staan wij ter beschikking!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!