Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Blender onderdelen

De blender, voor sporters en levensgenieters

Een blender tref je wellicht niet aan in elke keuken, maar dit bekende apparaat is de steun en toeverlaat van veel sporters en levensgenieters. In een handomdraai maak je met een blender een verfrissende smoothie of een stevige sportdrank. Met diverse ingrediënten zoals vers fruit, frisse melk of yoghurt, en allerlei andere creatieve toevoegingen, bereid je het ene na het andere verrukkelijke recept precies zoals je zelf wil. Dan is het natuurlijk ineens erg onhandig als je blender om wat voor reden dan ook niet meer werkt, of als de schenkkan gebroken is. Je hoeft dan niet direct meteen een nieuwe blender te kopen: voor verschillende blender merken bieden wij reserve onderdelen en handige accessoires aan.

Onderdelen en accessoires voor uw blender

Of je jouw blender nu gebruikt als smoothie blender, of als beslagkom, of om andere snelle, lekkere gerechten mee te maken, het is zaak dat het hakmes goed werkt, dat je mengkom in vorm is, dat het deksel past, en zo voort. Ook kun je de toepassingen van jouw blender uitbreiden met een paar nieuwe of andere garde varianten. Als je blender je dus lief is, check zeker even ons assortiment!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!