Kärcher Center Brussel opent morgen de deuren

Bron: CleanTotaal

Morgen, vrijdag 17 maart, opent in Sint-Pieters-Leeuw het nieuwe en derde Kärcher Center. Innovatief aan deze speciale centers is de regionale focus door de eigen medewerkers, die tevens het Kärcher Center zelf uitbaten.

Potentieel in de regio

“In de regio is er zoveel potentieel dat wij kunnen benutten. De streek is dichtbevolkt en er zijn veel interessante bedrijven gevestigd. Iedereen moet immers poetsen. Met dit Kärcher Center willen wij dichter bij de Brusselse consument en bedrijven staan. Een echte actieve aanwezigheid in deze regio garandeert een beter advies op maat en een betere service,” zegt Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Belux.

Kärcher is met name wereldwijd bekend geworden door hun verscheidene typen hogedrukreiniger, en in recenter jaren door innovatieve uitvindingen zoals de gemotoriseerde ruitenwisser Window Vac. Met deze draagbare 'raamstofzuiger' wordt het raamwis-water en vuil meteen in een reservoir opgezogen. Het is de bedoeling dat bedrijven én consumenten hier door de gedreven medewerkers, die zelf de verantwoordelijkheid dragen voor het Kärcher Center, op goed geïnformeerde en betrokken wijze geïnformeerd worden op de vele technologische kwaliteitsproducten die Kärcher op de markt heeft uitgebracht.

Speciale opening

Vanzelf wordt de opening van dit Kärcher Center uitgebreid en feestelijk gevierd met voordelige acties, en worden er drie speciale aankoopbonnen ter waarde van €500,- verloot onder de bezoekers. Drie zondagen achtereen, te weten op 18 en 25 maart en op 1 april, organiseert het Kärcher Center Brussel de speciale 'Happy Hour Sundays' waarbij je bijvoorbeeld een gratis haspel voor jouw hogedrukreiniger slang ontvangt als je een hogedrukreiniger aanschaft, of een gratis reserve accu en oplaadstation bij aanschaf van een Kärcher Window Vac. Ga dus zeker eens een kijkje nemen, en laat de mensen weten dat Fiyo.be u gestuurd heeft!

 • calon jean pierre

  ik heb een oude karcher 620M
  KAN IK DAAR EEN TERRASBORSTEL OP KOPEN DIE PAST
  het lijken precies nog dezelfde opkliksystemen
  met dank

 • https://www.fiyo.be Fiyo.be

  Hallo, de T450 zou moeten passen volgens onze productexperts. Die vindt u hier: <a href="https://www.onderdelenstore.be/karcher-t-450-terrasreiniger-voor-hogedrukreiniger-2-643-214-0-26432140" rel="nofollow">https://www.onderdelenstore.be/karcher-t-450-terrasreiniger-voor-hogedrukreiniger-2-643-214-0-26432140</a>