Opgelet: Maandag maken wij de brug!

Wegens Pinksteren maken wij aanstaande maandag de brug en zullen dus helaas gesloten zijn. Onze afdeling Klantendienst is die dag niet bereikbaar via telefoon of e-mail en ook het verzenden van bestellingen zal die dag anders lopen dan je gewend van ons bent.

Klantendienst afwezig

Wegens verlof is er helaas niemand van de afdeling Klantendienst aanwezig op maandag aanstaande om jou te woord te staan. Dit geldt zowel voor telefonisch contact als het beantwoorden van e-mail. Je kunt op dinsdag vanaf 's ochtends weer bij ons terecht met al jouw dringende verzoeken of vragen over je orders, om speciale producten te laten bestellen en meer. We verontschuldigen ons voor het ongemak en vragen graag om je begrip.

Verzenden van orders

Helaas zullen ook bestellingen gedaan op maandag niet verzonden worden. Deze worden dinsdag met de bezorgdienst meegestuurd en zullen dus een vertraging oplopen van 1 dag. We begrijpen dat dit wellicht vervelend ongemak kan opleveren en dat spijt ons zeer, maar de bezorgdiensten kunnen zelf de bestellingen niet komen halen op maandag, vandaar dat we die dag helaas uw bestelling niet kunnen verzenden. We doen ons best om toch je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen.

Fijn Pinksterweekend

Desalniettemin hopen we dat je met volle teugen van een mooi en hopelijk zonnig Pinksterweekend mag genieten. Let goed op jezelf en we staan op dinsdag weer helemaal voor jou gereed!

Geef een reactie:
Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer