Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Boormachine onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Wat zou je doen zonder jouw boormachine?

Bij de meeste klussen in en rond het huis komt hij van pas: jouw vertrouwde boormachine. Van dat grappige vogelhuisje dat opgehangen moet worden tot de grondige renovatie van je tuinkot, overal ligt jouw boorapparaat in de buurt. Of het nu is om gaten voor te boren om te voorkomen dat er hout gaat splijten, of om plugs te kunnen plaatsen, of gewoon om een zo net mogelijk resultaat te bereiken, hij is zonder twijfel een van je trouwste vrienden in en rondom het huis. Met doorgaans net iets meer boorkracht dan zijn kleine broer de accuboormachine, is het boorapparaat toch wel de klassieker onder de power tools. Wat heb je zoal niet kunnen doen met dit prachtige apparaat? We staan er soms te weinig bij stil, wat dit handige apparaat in feite al voor ons gedaan heeft!

Boormachine onderdelen, boren en accessoires

Hét moment om daarbij stil te staan is, vanzelfsprekend, als ineens die boormachine het niet meer doet. Tja.. geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven, dat is en blijft een feit. Gelukkig is een boormachine motor vaak redelijk makkelijk te vervangen, evenals veel andere onderdelen van jouw boorapparaat die kunnen afbreken - of gewoon domweg kwijtgeraakt kunnen raken! Of misschien ben je wel benieuwd naar onze accessoires waarmee je alles uit jouw boormachine kunt halen. Want de boormachine kan meer dan alleen een steen- of houtboor ronddraaien. Je kunt ermee slijpen, schuren, verf mengen, frezen, borstelen, grote gaten zagen en nog veel meer. We hebben voor al deze toepassingen en meer de geschikte accessoires in onze webshop voor jou op een rijtje gezet. Ook leuk om cadeau te doen voor Vaderdag of aan die speciale persoon die je kent die zo enorm dol is op zijn of haar boormachine!

Welke boormachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke boorapparaat, moet je eerst even op het merk van je boormachine klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw boorappaat. Overigens zullen boren in praktijk vanzelfsprekend op elke boormachine passen, dus die kun je met een gerust hart bestellen!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!