Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Dampkap onderdelen

Alle dampkap merken (van a t/m z)

Alles voor jouw dampkap

De dampkap wordt bijna iedere dag gebruikt. Het is het onderdeel in jouw keuken dat waarschijnlijk het meest intensief gebruikt wordt en moet daarom regelmatig gereinigd en gecontroleerd worden. Vetten zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Soms is het vervangen van een onderdeel de beste optie. In onze webwinkel verkopen wij dampkap onderdelen van merken als Pelgrim, Whirlpool en Aeg. De onderdelen waar het meeste vraag naar is, zijn de koolstoffilter, de gewone filter en de lamp. Populaire dampkap types zijn Whirlpool AKR, Ignis AKS 947 en Whirlpool AMC 067.

Welk dampkap heb ik?

Om er verzekerd van te zijn dat de onderdelen die je wil bestellen, passen bij je dampkap, is het belangrijk dat je het merk van de dampkap maar zeer zeker ook het typenummer achterhaalt. Dit nummer vind je op het typeplaatje. Het type- of modelnummer is nodig om het juiste onderdeel te vinden. Het typeplaatje van een dampkap zit bijna altijd op de buitenkant van de dampkap (tegen de rand aan). Het kan ook zijn dat hij achter de buitenste roosters te vinden is. Het goede nummer is het type- of modelnummer, en dus NIET het serienummer. Het type- of modelnummer bestaat altijd uit een combinatie van cijfers en/ of letters. Soms is de reeks onderbroken door een streepje (-) of een schuine streep (/). Gevonden? Selecteer dan dit nummer uit het menu in de linker kolom van deze pagina. Je krijgt dan alleen de onderdelen te zien die geschikt zijn voor jouw dampkap.

Dampkap onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!