Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Deltaschuurmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je deltaschuurmachine

Of kies een categorie
Alle driehoekschuurmachine merken (van a t/m z)

Hoek af? Pak de delta schuurmachine!

Van de beroemde Bosch Mouse tot de vele andere merken die deze handige apparaatjes in allerlei vormen aanbieden: de delta schuurmachine is jouw beste vriend als er trappen, hoeken of andere vlakken geschuurd moeten worden. Hoewel voor de grotere vlakken beter een regulier schuurapparaat gehandhaafd kan worden, komt de deltaschuurmachine in de kleine hoekjes en smalle randjes zonder enige moeite. Met het kenmerkende driehoek-schuurblad op klitteband komen de schuurpapiertjes tot in de uiterste hoekjes en zorgen dat jij het allerbeste schuur-resultaat krijgt. Met de deltaschuurmachine zet je zogezegd net de (schuur)puntjes op de i.

Deltaschuurmachine onderdelen en schuurpapier

Maar geen apparaat heeft het eeuwige leven... Ineens bleef de schuurzool achter een ongeziene spijker hangen, of blijken de kaboutertjes in jouw gereedschaphoek te zijn geweest en is de schuursel-afvalbak spoorloos verdwenen. Of waar lag die oplader ook alweer..... Voor alle onderdelen van jouw handige deltaschuurmachine, evenals voor nieuwe klitteband-schuurblad of andere benodigdheden, kun je terecht bij de meest complete onderdelen webshop voor eigenaren van power tools en elektronisch gereedschap, Fiyo. We leveren jou razendsnel uit onze eigen voorraad wat je maar nodig hebt, en voor je het weet kun je verder met dat klusje. Geen reden om het niet af te maken, gewoon bestellen en kort daarna weer verder. En zo hoort het, toch?

Welke delta schuurmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke deltaschuurmachine, moet je eerst even op het merk van je schuurapparaat klikken. Dan zal het produktgamma al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op je handzame schuurmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer