Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Demeyere onderdelen

Kies jouw Demeyere apparaat

Demeyere, kwaliteit uit België

Veel topchefs en andere kenners in de keuken zweren bij Demeyere, de Belgische topfabrikant van keukengerei, snelkookpannen en meer. Het bedrijf startte in 1908 al te Borgerhout als familiebedrijf en maakte allerlei metalen producten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Ruim een eeuw later is dit Belgische bedrijf uitgegroeid tot een innovatief producent in keukengerei van enkel de beste materialen. Het specialiseert zich in roestvrijstalen producten voor alle specifieke kooktoepassingen, want koken op bijvoorbeeld inductie is iets volledig anders dan op vuur. Dat weet men bij Demeyere, en dat dit steeds vernuftiger en innoverend zich in haar producten uit, dat weten de kenners weer.

Snelkookpan onderdelen van Demeyere

Als topleverancier van onderdelen voor huishoudelijke apparatuur, heeft Fiyo dan ook een select gamma aan producten beschikbaar voor snelkookpannen van Demeyere. Als de afdichting van jouw snelkoker versleten is, hoef je niet meteen een volledig nieuwe Demeyere snelkookpan aan te schaffen. Een dergelijk wisselstuk is eenvoudig vervangen en verlengt de levensduur van je apparaat noemenswaardig. Vanzelfsprekend bieden we je enkel de echte onderdelen van Demeyere aan, want het past niet om op apparaten die met zoveel vakmanschap vervaardigd zijn, inferieure vervangstukken te plaatsen. Van ergonomische handvaten tot ventiel afsluiting, je vindt het gewenste Demeyere onderdeel in onze webshop.

Demeyere onderdelen die niet op de webshop staan?

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een onderdeel van Demeyere zoekt dat niet op onze webshop terug te vinden is. Hoewel we ons aanbod doorlopend uitbreiden en verfijnen, kan het zijn dat wat je zoekt, niet direct aangeboden staat. Dan kun je uiteraard ook altijd bij onze productexperts informeren of we het wellicht niet via een van onze leveranciers speciaal voor jou kunnen bestellen. Net als Demeyere staan wij voor vakmanschap en kwaliteit, en we zullen onze uiterste best doen om je te assisteren bij het zoeken van het juiste wisselstuk.

Welk Demeyere apparaat heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw Demeyere apparaat te vinden in onze webwinkel moet je op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van je apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen van Demeyere die bij jouw apparaat horen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer