Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Dompelpomp onderdelen en accessoires

Kies het merk van je dompelpomp

Of kies een categorie

De dompelpomp, je veelzijdige vriend in huis en tuin

De mensen die er een hebben, weten het als geen ander: het is altijd handig om een dompelpomp in huis te hebben. Deze kleine, veelzijdige filter waterpompjes kunnen op allerlei gebieden ingezet worden. Of er nu een plotse lekkage in je kelder ontstaat, of de vijver eens goed gereinigd moet worden, of de regenton echt overloopt: voor de dompelpomp is geen klus te klein, noch te groot. De dompelpomp: meer dan een heel grappig klinkend woord!

Alles voor jouw dompelpomp

Om jouw dompelpomp optimaal te laten blijven functioneren, is het nodig deze goed te onderhouden en regelmatig kleine, makkelijk beschadigd rakende onderdeeltjes te vervangen. Maar ook als er slangen of filters vervangen moeten worden, ben je bij ons aan het juiste adres. Uw dompelpomp wint aan inzetbaarheid als je eens onze categorieën aan onderdelen en accessoires overloopt. Laat je verrassen en geef die kleine dappere dompelpomp een beetje extra's. Hij zal jou dubbel en dompeldwars belonen!

Dompelpomp onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!