Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Droogkast onderdelen

Alle droogkast merken (van a t/m z)

Alles voor je droogkast

Een gebrek aan ruimte voor het drogen van je was? Of vergt het ophangen van grote lakens te veel tijd? De droogkast is jouw beste vriend bij de was. Dit apparaat staat in veel huishoudens naast of op de wasmachine, omdat het wel zo handig is om direct na het wassen de was in de droogkast te doen. Even een knopje indrukken en de droogkast zorgt voor jou dat de was uiteindelijk droog wordt. Geen geklungel met het droogrek of afhankelijk zijn van het weer om de was aan de waslijn te drogen: de droogkast werkt het hele jaar door om je was te drogen.

Droogkast kapot?

Maar dan... Je hebt net een was gewassen en wil deze graag snel droog hebben. Of je hebt geen plek om bijvoorbeeld grote lakens te drogen. Een droogkast is echt een onmisbaar apparaat in ieder huis. Het kan dan ook erg vervelend zijn wanneer een droogkast onderdeel stuk gaat. Bij Fiyo hebben we veel droger onderdelen op voorraad. Denk aan onderdelen van de droogkast als de V-snaar, de aandrijfriem of de filter. We hebben meerdere merken in huis waaronder Bosch, Aeg en Whirlpool. De populairste types zijn de Aeg lavatherm 55400, Bosch wtl 5200 en Whirlpool amw 520 ix.

Welk droogkast heb ik?

Het type- of modelnummer kun je vinden op het typeplaatje van de droogkast. Bij de meeste droogkasten zit het typeplaatje achter de deur. Vergeet niet bij het scharnier te kijken. Hij kan ook aan de voorkant of juist aan de achterkant zitten. Gewoon in het zicht, of achter een klepje dat je eerst moet openen. Vind je het dan nog niet, dan kan hij ook in de buurt van de de pomp filter zitten. Het nummer bestaat uit meerdere cijfers en letters. Zodra je het typenummer gevonden hebt kun je het selecteren in de linker kolom van deze pagina. Daarna verschijnen de droger onderdelen die normaal gezien zouden moeten passen jouw droger.

Droogkast onderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!