Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Elektrisch mes onderdelen

Kies het merk van je elektrisch mes

Of kies een categorie

Met het elektrisch mes is snijden bijna leuk

Er is steeds een groot nadeel bij een lekker groot stuk vlees dat op tafel komt: wie snijdt het aan? Zenuwachtige blikken over en weer over tafel tot iemand tot iedereens opluchting dan maar het mes pakt en stukken eraf gaat snijden. Het is, zeker bij draadjesvlees, een taaie klus. Gelukkig leven we inmiddels in de 21e eeuw en vinden slimme mensen elektronische oplossingen voor bijna elk probleem. Zodoende is er al langere tijd een elektrisch mes op de markt, dat vrijwel al het zware werk voor je doet. Met een vernuftig zaagsysteem glijdt het elektrisch mes door vlees, groenten, brood, waar je maar wil dat er gesneden wordt. En wat te denken van bevroren voedsel? Met een regulier mes en met de hand snijden zou vermoedelijk een enkele reis naar het hospitaal opleveren, maar met het elektrisch mes is dit zelfs geen uitdaging te noemen. Wellicht is dit niet het belangrijkste keukenhulpje in je huishouden, maar het is erg fijn dat hij er is en zo prettig werkt!

Maar toen was het elektrisch mes kapot...

Het nadeel van een elektrisch mes is net ook zijn kracht: dat het een relatief fijn mechanisme is. Zelfs metaal is kwetsbaar als er fijner precisiewerk is toegepast, en een elektrisch mes is immers geen kettingzaag. Dat is juist het prettige eraan, dat het zo nauwkeurig, stil en verfijnd kan snijden. Daarom is het belangrijk om met regelmaat het lemmet, dat is het snijdende deel van het mes, te vervangen. Hoe meer dit slijt, hoe botter het is, en hoe harder de motor van je elektrisch mes moet werken om hetzelfde resultaat te verkrijgen. Om het apparaat te sparen is het dus van groot belang om steeds met een scherp mes te werken. Ook zijn er verschillende opzetmessen, bijvoorbeeld speciaal voor zwaardere klussen zoals bevroren maaltijden of juist om lichter en scherper te snijden. Kijk bij Fiyo snel in de benodigde categorie of het wisselstuk dat je zoekt erbij staat. En kijk zeker even bij onze accessoires, bijvoorbeeld voor een handige draagtas waarmee je overal het elektrisch mes in mee naartoe kan nemen, zodat deze niet kan beschadigen onderweg, als je hem op locatie wil gebruiken. Superhandig!

Elektrisch mes onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag bij het bestellen van de juiste elektrisch mes onderdelen of accessoires. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer