Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Epileerapparaat onderdelen

Kies het merk van je epileerapparaat

Of kies een categorie

Met het epileeraparaat vlug en comfortabel ontharen

Bij een goed verzorgd uiterlijk hoort helaas ook die vervelende klus: de benen ontharen. Niemand wil daar dikke bossen haar zien, natuurlijk, maar het verwijderen van de haren is een vervelende klus. Je kunt dat met hars of met een scheermesje doen, maar komaan, we leven in de 21e eeuw en doen al bijna alles elektrisch! Dus vanzelfsprekend pakken we voor deze klus die handige, vlugge en comfortabele epileermachine erbij. In een handomdraai is de klus geklaard en kun je keurig voor de dag komen met stralende benen.

Epileerapparaat kapot of opzetstukken kwijt?

Dan kan het een ramp van wellicht bescheiden proporties - maar een ramp desalniettemin - zijn als het epileerapparaat niet wil functioneren. Of het apparaat werkt wel, maar precies het opzetstuk is spoorloos verdwenen en nergens meer terug te vinden. Daar zit je dan met je handen in het, eh, tja, juist. Gelukkig is voor die situaties de oplossing maar enkele muisklikken verwijderd bij de compleetste onderdelenwinkel van België, Fiyo. Wij bieden onderdelen, accessoires en natuurlijk ook praktische onderhoudsproducten voor alle grote merken epileerapparaat. Dus er is geen nood om naar de winkel te rennen om een vervanger uit te zoeken voor jouw trouwe ontharingskameraadje (waarvan het ook maar afwachten is of die net zo fijn werkt of niet binnen de kortste keren kapot gaat), want met het eenvoudigweg vervangen van een wisselstuk is je probleem wellicht al opgelost!

Epileerapparaat onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen u graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!