Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Excentrische schuurmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je excentrische schuurmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Rap op ronde vlakken: de excentrische schuurmachine!

Voor elke schuurklus is er een schuurapparaat, en voor grote vlakken, zeker als er een bolle of holle ronding in zit, is de excentrische schuurmachine je steun en toeverlaat. Met een vlakschuurmachine gaat het schuren op dergelijke oppervlakken ook wel, maar de roterende schuurschijf van de excenter schuurmachine is natuurlijk veel sneller en handiger voor deze karweitjes. De excentrische schuurmachine is echter ook geschikt voor fijne afwerking (maar natuurlijk niet hoeken - daar heb je de delta schuurmachine voor) als voor het verwijderen van materiaal van grote oppervlakken. Ook dus als deze vlakken gebogen zijn. Door de combinatie van de vibratie en (excentrische) rotatie maakt het schuurblad rap en krachtig korte metten met oneffenheden, verfresten, alles wat je maar weg wil schuren.

Excentrische schuurmachine onderdelen en schuurblad

Als er een onderdeel van jouw excenterschuurmachine vervangen moet worden, of als je schuurblad nodig hebt omdat je voorraad op is, kun je deze producten voor de verschillende populaire merken van schuurmachines zo bij ons bestellen. Wij leveren zoveel mogelijk uit eigen voorraad en kunnen dus snel en zorgvuldig verpakt elk schuurmachine onderdeel naar je opsturen. Kijk dus zeker even rond in ons ruime productaanbod!

Welke excenter schuurmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke excenterschuurmachine, moet je eerst even op het merk van je schuurapparaat klikken. Dan zal het produktgamma al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw handzame schuurmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!