Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Figuurzaag onderdelen en accessoires

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Met jouw figuurzaagmachine krijgt elk leuk idee 'vorm'

Een leuke, originele jassen kapstok maken voor de jassen van de kindjes? Of een mooi, zelf ontworpen naambord naast de deur? Voor jou is het geen probleem! Jij start de figuurzaag op en gaat aan de slag. Het idee is nog maar amper geopperd of jij bent al zo ver. Jouw figuurzaag haalt moeiteloos zijn fijne draadvormige zaagje door hout, metaal of kunststof, zaagt mooie gebogen vormen en rondingen maar ook die scherpe hoek. En de figuurzaag is net zo makkelijk bruikbaar bij minder frivole klusjes, want hij kan immers elke figuur zagen - de naam zegt het al.

Figuur zaagmachine onderdelen en zaagjes

Zo snel en handig als jij kunt werken met de figuurzaag, minstens zo lastig is het als je hem wil aanzetten en je kunt er niet mee werken! Misschien is de schakelaar afgebroken, of er moet een nieuw zaagblad in en de moersleutel is spoorloos verdwenen. Je weet dat wat je wil doen, een klusje van niets is met jouw figuurzaag, maar zonder dat apparaat wordt alles ineens een stuk lastiger. Maar niet getreurd. Als er een onderdeel van jouw elektrische figuurzaag vervangen moet worden, of als je zaagjes nodig heeft omdat er geen op voorraad liggen en de laatste net gebroken is, kun je deze producten voor de verschillende populaire merken van figuurzagen zo bij ons bestellen. Wij leveren zoveel mogelijk uit eigen voorraad en kunnen dus snel en zorgvuldig verpakt elk figuurzaag onderdeel naar jou opsturen. Kijk dus zeker even rond in ons ruime productaanbod!

Welke figuurzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke figuurzaag, moet je eerst even op het merk van je zaagmachine klikken. Dan zal het produktgamma al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw figurenzager.

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer