Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Fornuis & kookplaat onderdelen en accessoires

Alle fornuis & kookplaat merken (van a t/m z)

Wat zou je doen zonder je fornuis?

Wie van koken houdt, houdt van zijn of haar fornuis. De trouwe kookplaat zorgt er immers voor dat al die lekkere smaak-combinaties die je met zorg bijeen hebt gebracht, verwarmd en gekookt worden, of lekker smakelijk doorbakken. Op het fornuis krijgt de maaltijd pas zijn echte smaak, en daarom onderhoud je deze natuurlijk ook grondig. Na elke kookbeurt wordt hij voorzichtig maar effectief gereinigd, je doet je best om aangekoekt vuil, krassen en andere beschadigingen te voorkomen. Want hoe langer je fornuis blijft werken als nieuw, hoe betrouwbaarder het kookresultaat!

Fornuis onderdelen

Geen enkel apparaat, of het nu een gasfornuis of elektrische (keramische) kookplaat is, heeft het eeuwige leven. Dingen raken kwijt, breken af, en dan zit je er toch maar lelijk mee te kijken. Gelukkig hoef je dan niet meteen een volledig nieuw fornuis te kopen en in te gaan bouwen. Vaak is een klein onderdeeltje nog prima te vinden en te bestellen. Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende produkten voor je fornuis, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons onderdelen productgamma of het onderdeel dat je voor je fornuis zoekt erbij zit. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons ook gerust een vraag, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!

Maar zeker ook de accessoires!

Natuurlijk kan Fiyo je helpen als er echt iets met je fornuis is, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres voor de onderhoudsprodukten. Dus als je bijvoorbeeld reinigingsproducten zoekt waarmee alles veilig en krasvrij schoongemaakt kan worden, of je zoekt bijvoorbeeld een andere grootte gaspit (omdat de standaard-indeling van je fornuis gewoon niet voor jou werkt), dan kun je in onze webshop alles vinden wat je nodig hebt! Het hoeft immers niet altijd om een afgebroken gasknop te gaan.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!