Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

FRI FRI onderdelen

Kies jouw FRI FRI apparaat

Frifri of Frifri Dalcq?

Sedert een aantal jaar gaat het Belgische bedrijf Frifri door het leven onder de naam Frifri Dalcq, maar het is onder die naam gewoon dezelfde topproducent van friteuses en keukenrobots gebleven. Sterker, het is inmiddels het allergrootste bedrijf binnen de Belgische landgrenzen op het gebied van friteuses, verantwoordelijk voor bijna een derde van alle verkochte friteuses. En laten we eerlijk zijn: wij Belgen houden van onze frietjes, dus dat zijn veel frietpannen!

Frifri friteuse accessoires

Bon, je hebt een Frifri in de keuken staan en die bakt de heerlijkste frietjes die je je kunt voorstellen. Maar jij zoekt net die speciale accesoires waarmee je jouw Frifri breder kunt gebruiken. Dan ben je bij dé wisselstukkenspecialist van België aan het juiste adres. Fiyo heeft het ruimste online gamma van Frifri accessoires en onderdelen voor friteuses en keukenrobots, zodat je bij ons altijd vindt wat je zoekt.

Staat jouw Frifri accessoire niet op onze webshop?

Natuurlijk kan het desalniettemin zo zijn dat jouw accessoire of onderdeel niet op onze webshop aangeboden staat. Dan staat een volwaardig team van experts op het gebied van Frifri friteuse accessoires en onderdelen klaar voor al je vragen en zal direct voor jou uitzoeken of we het gewenste onderdeel of product niet speciaal voor je kunnen bestellen. In praktijk is het zo: kunnen wij het niet vinden, dan is het niet te bestellen. Stel dus zeker je vraag aan ons, dan helpen wij je graag!

Hoera, de Frifri friteuse maakt weer frietjes!

Wij zorgen ervoor dat jouw friteuse mandje, jouw wafelvorm, friteuse deksel of verwarmingselement zo snel en zorgvuldig mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Daarna is het enkel nog aan jou om het Frifri onderdeel te vervangen of het accessoire te plaatsen. En voilà: aan tafel! Voor je het beseft ruikt het in de keuken weer heerlijk naar vers gebakken frietjes of romige wafel. Want een echte Belgische maaltijd verdient de Frifri kwaliteit.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer