Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Fritel onderdelen

Kies jouw Fritel apparaat

J. van Ratingen NV

Het merk Fritel is een op en top Belgisch familiebedrijf. Het startte in 1974 als de J. van Ratingen NV. Toenmalig oprichter J. van Ratingen, de vader van Cindy van Ratingen (huidige CEO van Fritel), startte met de exclusieve invoer van hoogkwalitatieve merken van kleinhuishoudelijke elektrische apparaten, voornamelijk uit Duitsland en Zwitserland. Omdat ze de hoogste kwaliteit apparaten, compromisloze klantenvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitstekende service boden, groeide NV van Ratingen al snel uit tot een begrip in de elektronicawereld.

Fritel onderdelen

In 1991 besloot NV Van Ratingen, naast de export en verkoop van huishoudelijke apparaten, nu ook zelf een eerste generatie topkwaliteit keukenapparaten te produceren. Het merk Fritel werd in het leven geroepen en de eerste generatie consumentprodukten werd ontwikkeld en op de markt gezet. Inmiddels brengt dit merk al meer dan 15 jaar topkwaliteit innovatieve en marktleidende apparaten op het gebied van friteuses, wafelijzers, grills, fondues en allerlei andere kookapparatuur op de markt in binnen- en buitenland. Genieten, beleven, lekker koken, lekker eten….Fritel, met Smaak bedacht!

Fritel onderdelen

Aangezien het met Fritel keukenprodukten puur genieten van het goede leven is, wil je ook opimaal blijven genieten. Dus als er iets kapot is aan jouw apparaat, of je zoekt accessoires om nog optimaler gebruik te kunnen maken van jouw Fritel keukenapparaat, zoek dan niet verder maar kijk in de categorieën hierboven of wat je zoekt, ertussen staat. En vind je toch niet wat je zoekt? Vraag het ons! Meestal kunnen we via de leveranciers nog meer produkten verkrijgen dan hier al afgebeeld staan, en we bestellen met alle liefde van de wereld speciaal voor jou dat éne lastig te vinden Fritel onderdeel of accessoire.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer