Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Haakse slijpmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw haakse slijpmachine

Jouw slijptol, voor de grondige afwerking en stevig doorslijpen

Er is in feite geen ander gereedschap voor die typische klusjes, waarbij jij maar wat blij bent dat je een slijptol bezit. Want er moet een stuk metaal dat uit beton steekt netjes bijgeslepen worden, of ja hoor: dochterlief is de sleutel van haar fietsslot kwijt. Er zijn duizendenéén toepassingen voor de slijpmachine, van afbramen, flexen, tot doorslijpen, en van steen tot metaal. Met welk andere powertool zou je dit anders verricht moeten krijgen? Je kunt er moeilijk een klopboor op zetten toch...

Verschil tussen haakse slijptol en rechte slijpmachine

We krijgen regelmatig de vraag te horen wat nu precies het verschil is tussen de haakse slijpmachine en de rechte slijpmachine. Dat valt natuurlijk al ergens uit de naam af te leiden: bij de haakse slijpmachine staat de slijpschijf haaks op de motor, bij de rechte staat deze er recht op. Beide apparaten slijpen net zo goed maar de stand van de slijpschijf betekent dat je er ander soort slijpwerk mee kunt verrichten. Natuurlijk, met wat handigheid maakt het al minder uit, maar de haakse slijper (ook wel flex genoemd) is er toch vooral voor het groffere werk. Meestal treft men deze slijptol aan op bouwwerven of grote constructie-omgevingen.

Onderdelen voor jouw slijptol bestellen

Zeker zo'n krachtig apparaat als een slijptol zal wel eens een defectje krijgen. Vanzelfsprekend gaat de slijpschijf niet voorgoed mee, maar als je met zo'n kracht in metaal en steen staat te slijpen, krijgt ook de rest van het apparaat wat klappen. Daar kan hij prima tegen, maar vroeg of laat moet er misschien iets vervangen worden om te zorgen dat jouw slijptol lang blijft meegaan. Dan kun je gelukkig terecht bij de compleetste en grootste onderdelen webshop van Nederland, Fiyo, waar je alle gewenste onderdelen en accessoires kunt vinden voor diverse soorten powertools, ook voor jouw slijptol dus. Even onderdeeltje vervangen en de slijpmachine doet weer jaren trouwe dienst!

Welke haakse slijper heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke slijptol, moet je eerst even op het merk van jouw 'flex' klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw slijpmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Paypal en iDeal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Fiyo is er voor jou. In 1978 begonnen wij als fysieke onderdelenwinkel in Helmond. Dag in dag uit hielpen wij klanten het juiste product voor hun apparaat te vinden. En dat is eigenlijk nooit veranderd.
Sinds 2017 gaan wij als Fiyo door het leven en hebben wij als missie om jou - met behulp van onze producten - de nodige tijd en geld te besparen. Hoe dan? Heel simpel: door jouw apparaat juist te onderhouden, onderdelen op tijd te vervangen en de mogelijkheden van je apparaat uit te breiden bespaar je jezelf een dure reparatie of de aanschaf van een nieuw apparaat.
Wij geloven dat jij - zelfs wanneer je 2 linkerhanden hebt- samen met ons alles uit jouw apparaat kan halen. Met Fiyo you’ve got it!