Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hakselaar onderdelen

Kies het merk van je hakselaar

Of kies een categorie
Alle hakselaar merken (van a t/m z)

De hakselaar, jouw effectieve tuinafval verwerker

Als de mouwen flink zijn opgestroopt en de tuin flink onder handen is genomen, dan zit je waarschijnlijk met een enorme berg takken en ander groot tuinafval. Dat geeft even een tevreden gevoel: kijk, dit hebben we toch maar mooi even opgeruimd! Maar ja, dat tuinafval moet ook weer weg. En om er nu speciaal een container voor te laten komen of naar het containerpark te rijden, als het ook gewoon in de groenbak zou passen, is natuurlijk overdreven. Zeker bij regelmatige grote hoeveelheden tuinafval komt een hakselaar enorm van pas. In plaats van moeilijk doen met takken breken en zwoegen op alles in de afvalbak proppen, steek je het gewoon in de hakselaar en hakkerdehak, je hebt een fijne gehakselde berg tuinafval die zó de bak in kan. Ideaal! Maar wat als de hakselaar kapot gaat? Dan is er gelukkig Fiyo: wij hebben de benodigde wisselstukken waarmee jouw hakselaar binnen de kortste tijd weer functioneert.

Hakselaar onderdelen, maar ook accessoires!

Natuurlijk kan Fiyo je helpen als er echt iets met je hakselaar is, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres om deze fijnhakker grondig te onderhouden, net als verschillende accessoires om bijvoorbeeld je eigen veiligheid te verhogen. Voor verzorgingsspray om de snijmessen te verzorgen, of persoonlijke bescherming zoals een veiligheidsbril of handschoenen kun je in onze webshop alles vinden wat je nodig hebt!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer