Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Heggenschaar onderdelen

Kies het merk van je heggenschaar

Of kies een categorie

De heggenschaar houdt alles in 'vorm'

Of er nu hoognodig gesnoeid moet worden om je gewassen gezond te houden of omdat je esthetische wensen bij jouw tuin hebt, snoeien hoort bij elke tuin. Daar hoef je geen Edward Scissorhands voor te heten: als je een goede heggenschaar bezit, is de klus in een handomdraai geklaard. In elke vorm die jij wil, dus of de buxushaag in mooie patronen gesnoeid moet worden of gewoon de heg strak horizontaal moet lopen, de heggenschaar is jouw betrouwbare maat die deze vervelende klus ontspannen verricht. Moet je voorstellen dat je dit stukje bij beetje met een handmatige tuinschaar zou moeten bijknippen... Je moet er niet aan denken, toch? Dan is het wel zaak jouw heggenschaar in optimale staat te houden.

Heggenschaar onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende veiligheidsprodukten voor je heggenschaar, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons heggenschaar onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je heggenschaar zoekt erbij zit. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons ook gerust een vraag, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!

Maar zeker ook de accessoires!

Natuurlijk kan Fiyo je helpen als er echt iets met je heggenschaar is, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres om deze snoeischaar grondig te onderhouden, net als verschillende accessoires om bijvoorbeeld je eigen veiligheid te verhogen. Misschien zoek je wel iets waarbij de heggenschaar voor meer verschillende soorten gewassen ingezet kan worden, dan is het ook de moeite om eens te snuffelen in onze verschillende maten heggenschaarmessen. Maar ook voor onderhoudsspray om de heggenschaar mee schoon te maken, smeerolie zodat het apparaat minder snel slijt of persoonlijke bescherming zoals een veiligheidsbril of gehoorbescherming kun je in onze webshop alles vinden wat je nodig hebt!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!