Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Hetelucht friteuse onderdelen en accessoires

Kies het merk van jouw hetelucht friteuse

Steeds populairder: de heteluchtfriteuse

Moest je er in de elektronicawinkel overheen gekeken hebben, online zul je het ongetwijfeld niet gemist hebben: de hetelucht frituur is overal. Zeker onder de foodies met hun blogs en vlogs vind je steeds meer enthousiasme over dit toestel, waarmee in plaats van frietjes en snacks ondergedompeld in een volledige pan kokend heet frituurvet te bakken en al dat vet er zo in feite in terecht te laten komen, alles gebakken wordt met hete lucht en een scheutje olie. Dat is al een stuk gezonder - en lekkerder, zeggen de kenners!

Gezond en veelzijdig frituren

Eten bereiden in een heteluchtfriteuse is eigenlijk meer als bakken in een oven. Met hete lucht die circuleert en jouw snack of gerecht smakelijk knapperig doorbakt. Behalve dat het gezond en lekker is, is het ook veelzijdig: je kunt in de heteluchtfriteuse ook (klein) brood bakken, gerechten met vlees of groentjes bereiden, en meer. De mengschoep (het ronddraaiend roerblad dat het eten rondschept in de friteuse) kan er namelijk ook prima uit gehaald worden, waardoor het een soort mini-oven wordt. En het beste: je hebt veel minder last van stank en andere geurtjes door de afwezigheid van de frituurvet-dampen. Samenvattend, voor de fijnproever is dit apparaat echt een schot in de roos. En dat merken we bij Fiyo, want er zijn veel verzoeken van klanten om wisselstukken en accessoires voor deze nieuwe friteuses.

Ook bekend als de Airfryer

In de volksmond noemt dit toestel vaak een airfryer, maar dat is de merknaam van het toestel van Philips. Samen met Tefal's Actifry was Philips pionier op het vlak van deze vernuftige baktoestellen en dat heeft soms tot gevolg dat je merknaam de soortnaam wordt, een verschijnsel dat ook wel eens merkverwatering heet. Maar net als de knapperige frietjes die eruit komen heeft Philips zelf niet zo'n last van die verwatering. Ondanks de komst van de De'Longhi Multifry en verschillende andere sterke concurrenten, is de Philips Airfryer nog steeds een van de populairste heteluchtfriteuse merken in België.

Onderdelen en accessoires

Ondanks alle vernuftige veelzijdigheid is een heteluchtfriteuse doorgaans een eenvoudig toestel. Een goed afgeschermde binnenzijde, een stevig afsluitdeksel, de eerder vermelde mengschoep, een ring om te voorkomen dat de frietjes uit de pan vallen, een frietmandje, meer is het doorgaans niet. Daarom zijn er vaak ook veel leuke accessoires voor te vinden zodat je heteluchtfriteuse optimaal inzetbaar is, als een soort bakkende en bradende keukenmachine. Zo zijn er snackmandjes, bakblikken, grillroosters, bakplaatjes, serveermandjes (zoals het welbekende snackmandje) en nog veel meer. En ben je de doseerschep kwijt waarmee je het schepje olie toevoegt? Al deze accessoires en onderdelen vind je bij Fiyo en heb je met een muisklik of met enkele vingerprikjes op je smartphone besteld. Dat gaat al bijna net zo makkelijk als frituren in je heteluchtfriteuse!

Onderhoud is enorm belanrgijk!

Met accessoires haal je meer uit je toestel, maar minstens zo belangrijk is het natuurlijk dat je heteluchtfriteuse lang mee blijft gaan. Je wil toch jarenlang smakelijk frituurplezier van jouw airfryer of actifry hebben? Kuis dan ook zeker altijd even na elke kookbeurt alles grondig uit met een frituurreiniger, bijvoorbeeld - zaak van dat je echt alle olie- en vetresten uit het apparaat hebt verwijderd. Vaak kunnen de verschillende onderdelen van je heteluchtfriteuse gemakkelijk eruit gehaald worden en bijvoorbeeld in de vaatwasser schoongemaakt worden. Ook voor onderhoudsproducten en reinigers kun je bij ons terecht.

Welk model heteluchtfriteuse heb ik?

Om het juiste onderdeel voor jouw hetelucht friteuse te kunnen vinden, heb je eerst het typenummer nodig. Dit nummer is meestal te vinden op de sticker van het apparaat en bestaat uit een combinatie van enkele cijfers en letters. Nadat je het juiste type hebt geselecteerd krijg je alle onderdelen en accessoires te zien die geschikt zijn voor jouw hetelucht bakker. Je kunt ook direct op onderdeel zoeken, door in de linkerkolom op categorie te selecteren of in het zoekveld boven elke pagina in te vullen wat je wil vinden. Bij ieder onderdeel wordt aangegeven voor welke types het geschikt is. Vaak zijn dit meerdere types.

Hetelucht friteuse onderdelen nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo is de grootste en compleetste onderdelen webshop, en biedt onderdelen, presenteermandjes, filters en elk mogelijk ander denkbaar onderdeel dat jouw frituur ervaring kan verrijken. We zijn zelf ook liefhebbers en begrijpen wat je nodig hebt. Klik dus snel door ons onderdelen aanbod bij jouw merk friteuse om te zien of we hebben wat u zoekt. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!