Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

HiKOKI onderdelen

Kies jouw HiKOKI apparaat

Hitachi is nu Hikoki

Het merk Hitachi is vrijwel elke klusser wel bekend, maar per oktober 2018 is dit merk van naam veranderd. De bekende power tools en andere apparaten van deze topfabrikant zijn per die datum enkel nog verkrijgbaar onder de merknaam Hikoki, een samenvoeging van hun bedrijfsnaam Hitachi Koki, dat zelf al is veranderd naar Koki Holdings. Een bijzondere naamsverandering na 70 jaar, maar in het hart van de Hikoki tools klopt natuurlijk het vertrouwde Hitachi hart verder.

Hikoki, power tools en meer

De naamsverandering kwam zeker in Europa nog wel als een verrassing, maar in veel doe-het-zelfzaken stond deze met grote promotie aangekondigd. Gelukkig is er weinig ernstigs aan de hand: wie wisselstukken of opzetstukken zoekt voor Hitachi apparaten, zal merken dat ook alles wat op een Hitoki apparaat past, gewoon geschikt is voor je oude trouwe kluskameraden. En ook op het gebied van accessoires zijn de verschillen meestal beperkt tot een logo. Je kunt dus gerust een product van Hitoki bestellen als je eigenlijk op zoek was naar iets van Hitachi!

Geschiedenis van Hikoki

In 1910 introduceerde elektrisch ingenieur Namihei Odaira de eerste 5-paardenkracht elektrische inductiemotor die Japan kende. Hij produceerde deze machines, aanvankelijk bedoeld voor de kopermijn-industrie, als in-house project van het mijnbedrijf van Fusanosuke Kuhara. De plek waar het bedrijf gevestigd was, was de stad Hitachi, waar deze uiteindelijke multinational nog steeds haar naam aan dankt. Hitachi is inmiddels een reusachtige marktspeler in bijna elk elektronisch gebied, van LCD-schermen en harde schijven, tot militaire voertuigen, liften en roltrappen, tot zelfs geldautomaten en treinen. Bij Fiyo richten we ons vooral op de power tools, tuinonderhoud gereedschap, en de huishoudelijke apparaten van Hikoki.

Hikoki onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer