Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Karcher Hogedrukreiniger rioolontstopper

1 artikel(en)

1 artikel(en)

  1. 2.642-240.0
    2.642-240.0
    1114
    • check_circle Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd
    • check_circle 30 dagen recht op retour

1 artikel(en)

Riolen reinigen met de hogedrukreiniger

Iedereen kent de hogedrukreiniger wel van het schoonspuiten van gevels of tegels. Maar wist je dat deze veelzijdige toestellen ook kunnen assisteren tegen verstopte buizen of afvoerleidingen? Kärcher heeft een speciale rioolontstopper reinigingsset ontwikkeld die op een vernuftige manier de druk van het toestel inzet om je leidingen te ontstoppen. Voor de hand zou liggen om het water onder hoge druk de buis in te spuiten, maar in plaats daarvan spuiten vier achterwaarts gerichte sproeigaten de slang de leiding in, zodat deze met kracht en vaart de ontstopping kan benaderen en open kan duwen. Ideaal wanneer je alle andere methoden al geprobeerd hebt, of deze klus in een handomdraai geklaard wil hebben.

Dakgoten reinigen

Ook een terugkerende frustratie: de dakgoten, die steeds opnieuw vol bladeren en vuil komen te zitten, met het risico op ernstige waterschade aan jouw dak tot gevolg. Dat is net waar je die dakgoot voor hebt, om te zorgen dat het water veilig van je dak weggevoerd wordt via de regenpijp. Het is dus zaak om deze goten grondig en regelmatig te reinigen, maar iedereen die dit wel eens geprobeerd heeft met een ladder en borstel weet wat voor een intensieve en lastige klus dit is. Ook hier komt de hogedrukreiniger weer enorm van pas: er zijn uniek doorontwikkelde dakgootreinigingssets verkrijgbaar waarmee je handig en zonder beschadigingen aan je dak de goten kunt schoonspuiten. Handig, veilig en snel geklaard, die klus. Is er iets dat je Kärcher hogedrukreiniger in feite niet kan?

Lengte van de hogedrukreinigersslang

Bij dit alles is het voornamelijk van belang dat je goed in de gaten houdt of de slang die je voor de reinigingsklus gaat gebruiken, de juiste lengte heeft. Als de verstopping mogelijk meer dan tien meter diep in je riool zit krijg je dit vanzelfsprekend niet opgelost met een slang van zeveneneenhalf. En als je dakgoot uitzonderlijk hoog hangt kan het de moeite lonen om eerst te meten hoe ver de spuitlans moet reiken voor je aan de slag gaat (je spuit immers de goot aan de bovenzijde schoon, niet van onder). Zorg dus dat je eerst meet en je eigen overweging maakt of je het juiste product kunt vinden in bovenstaand overzicht.

Wisselstukken en onderdelen voor jouw Kärcher hogedrukreiniger

De bruikbaarheid van een hogedrukreiniger, ook van Kärcher, staat of valt bij het gebruik van de juiste onderdelen. Van spuitslang tot pomp, alles is door extreem knappe koppen op een wetenschappelijke manier uitgekiend om ideaal te functioneren bij exact jouw model. En zo onmisbaar als het apparaat is voor grondig tuinonderhoud en andere schoonmaak-klusjes rond het huis, net zo onmisbaar voor het apparaat zelf is de juiste wisselstukken. Daarom werkt Fiyo samen met Kärcher om te zorgen dat jij het juiste onderdeel eenvoudig kunt selecteren op basis van het corresponderende typenummer. Of ben je juist niet op zoek naar een wisselstuk maar naar een onderdeel (accessoire) dat niet standaard bij je Kärcher toestel geleverd werd? Dan bieden wij daar ook de nodige producten voor aan. Met dergelijke accessoires breid je de hoeveelheid nuttige toepassingen van je hogedrukreiniger zeer eenvoudig uit zonder daar een ander toestel voor aan te moeten schaffen. Ideaal!

Welke hogedrukreiniger heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor jouw hogedrukreiniger te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Als je het typenummer gevonden hebt kun je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de hogedrukreiniger onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw producten met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer