Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Onderdelen voor huishoudelijke apparaten

Alle huishoudelijke apparatuur merken (van a t/m z)

Sta eens stil bij de vooruitgangen in het huishouden!

Er is in een paar eeuwen tijd enorm veel drastisch veranderd in de manier waarop we schoonmaken. Sta daar gerust eens bij stil! In plaats van je kleding tot rafels te schrobben op de ribbels van een wasbord in een plonsende tobbe, en een raspige bezem over de ruwe vloer te jagen om zo het hardnekkige stof enkel te verplaatsen, doe je nu alles in het huishouden in feite in een handomdraai. Hoeveel makkelijker een apparaat als de stofzuiger bijvoorbeeld je leven al gemaakt heeft - en dan hebben we het nog niet eens over de voortdurende innovaties als de robotstofzuiger. Of hoe je met een paar drukken op de knop en een zeepbakje vullen een apparaat voor je gehele was kunt laten zorgen. En naast die wasmachine staat de droogkast die het onnodig maakt te klungelen met lijnen en knijpers. Je hoeft eigenlijk steeds minder naar het huishouden om te kijken dezer dagen: voor elke huishoudelijke taak is er wel een apparaat op de markt. Stel u voor, dat je jouw huidige huishouden zou moeten draaien met de middelen van een eeuw terug! Dat is toch niet meer voor te stellen? Zeker niet in deze tijd waarin de vele apparaten zelfs nog met je smartphone en laptop communiceren. Wie weet wat de nabije toekomst nog meer voor verbluffends brengt!

Alle huishoudelijke apparatuur onderdelen

Als er een apparaat in je huishouden ineens mee ophoudt, kan het daarom ook al snel voelen alsof je naar de Middeleeuwen teruggeworpen bent. Daar sta je dan, met je mand vol was (of erger nog, met alle was die klem zit in de wasmachine...). Of daar sta je dan, met een kapotte stofzuiger, terwijl het halve huis nog gezogen moet worden. Veger en blik is geen optie, moet je toch schoorvoetend toegeven. Je hoeft gelukkig niet met de handen in het haar te wanhopen als er eens een huishoudelijk apparaat kapot gaat: bij Fiyo, de compleetste onderdelen webshop van België, kun je eenvoudig alle vervangende onderdelen bestellen voor jouw huishoudelijke apparaten. Natuurlijk bieden we ook dingen aan die regelmatig vervangen moeten worden, zoals een nieuwe stofzuigerzak, luchtfilter en ga maar door. Bovendien bieden we de nodige accessoires voor je apparaten, waardoor deze energiezuinig en veelzijdiger kunnen werken. Want niets maakt ons gelukkiger dan dat jouw huishouden weer gesmeerd loopt. Dat vinden wij 'schoon'!

Huishoud producten nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo helpt jou graag zo snel mogelijk bij problemen met je huishoudelijke apparaten. Wij snappen hoe vervelend het kan zijn als jouw wasmachine ermee ophoudt, de knop van je stofzuiger afbreekt, je plots geen microvezel roldoek meer in je voorraad aantreft voor jouw schrobmachine, en sturen je meteen het gewenste apparaat onderdeel op. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Kortom: schoonmaak probleem? Geen probleem!

Als er iets vervangen moet worden aan jouw schoonmaak apparatuur of je zoekt accessoires voor je apparaten, dan zorgt de online electronica onderdelenwinkel Fiyo ervoor dat jouw keuken snel weer als vanouds draait. Kijk snel in ons aanbod of de huishoudelijke apparatuur onderdelen die je zoekt, ertussen zitten, en bestel deze vandaag nog.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer