Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

John Deere onderdelen

Kies jouw John Deere apparaat

John Deere ploeg

Tegenwoordig is het bedrijf John Deere, dat zich toelegt op landbouwapparatuur en tuinonderhoud, een van ´s werelds meest bewonderde bedrijven. De merknaam is beroemd over de hele wereld. Maar in 1837 had de oprichter, smid en uitvinder John Deere zelf, niet meer tot zijn beschikking dan een smederij, een afgeschreven zaag, en een mogelijk goed idee waar de landbouw mogelijk veel profijt van zou kunnen hebben. Als een heuse American Success Story vond hij met dat gebroken stalen houtzaagblad een ploeg uit die, hoewel hij op prestatiegebied inmiddels ruim voorbij gestreefd is, destijds een reusachtige innovatie was voor boeren en tuinders. Het land werd veel sneller en efficiënter omgeploegd door de John Deere ploeg, en het materiaal - staal - dat hij gebruikte, was niet de enige innovatie. De vorm was ook innovatief, een soort paralellogram in holronde buigvorm. Zo schepte deze ploeg echt de grond los, wat volledig vernieuwend was.

John Deere onderdelen

Sindsdien is dit bedrijf dus uitgegroeid tot een van de meest hoogkwalitatieve en innovatieve producenten van landbouw- en groenonderhoud apparatuur. John Deere staat voor topkwaliteit en vakmanschap. Helaas kan er dan nog altijd iets kapot aan gaan. Gelukkig heeft Fiyo dan altijd de nodige John Deere originele én alternatieve onderdelen beschikbaar voor jouw tuinonderhoudsapparaten zoals grasmaaiers of kettingzagen. Kies dus meteen het apparaat hierboven uit waar je onderdelen voor zoekt, selecteer de gewenste categorie en kijk of het door jou gezochte onderdeel in ons assortiment zit. Vind je het niet? Vraag ons gerust om meer informatie, vaak kunnen we nog meer bestellen dan er zelfs al in onze shop beschikbaar staat! Als het John Deere onderdeel via een van onze vele leveranciers te verkrijgen is, bestellen we het met alle liefde speciaal voor jou.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer