Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Kettingzaag onderdelen

Kies het merk van je kettingzaag

Onderdelen, accessoires en onderhoud voor de kettingzaag

Zoals je kettingzaag door taai hout heen raast zou je haast denken dat het ding onverwoestbaar is. Maar iedereen die wel eens een haperende kettingzaag heeft meegemaakt kan je vertellen: dat is hij zeer zeker niet. Hoe krachtig de motor en de zaagketting ook zijn, het blijft een roterend mechanisme waar vanalles tussen kan komen te zitten dat de werking dwarsligt of zelfs stil legt. En je moet er toch niet aan denken dat je met de hand moet gaan zagen! Gelukkig valt er bijna altijd wel iets aan te doen. Sowieso is een goede tip om regelmatig het zaagblad te vervangen zodat de motor minder hard hoeft te werken, want dan slijt die laatste minder hard. Het meeste plezier heb je van een kettingzaag die lang meegaat, dus grondig reinigen, goed oliën en met regelmatig ververste zagen werken zijn van cruciaal belang. Daarom biedt Fiyo al deze onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten aan voor jouw kettingzaag. Kun jij je gewoon weer druk maken over de klus die de zaag zal moeten klaren.

Kettingzaag onderdelen

Fiyo biedt een brede selectie aan accessoires zoals verschillende veiligheidsprodukten voor jouw kettingzaag, en natuurlijk de nodige reserve onderdelen. Kijk dus snel in ons kettingzaag onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je motorzaag zoekt erbij zit. Vind je je merk, type of onderdeel niet? Stel ons ook gerust een vraag, vaak kunnen we nog aan meer onderdelen komen dan je hier terugvindt!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!