Over Fiyo

Jij hebt het

Bij Fiyo vind je het volledigste online te bestellen productgamma op het gebied van onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. Gewoon die wisselstukken die je zelf kunt installeren of vervangen. Wie goed voor zijn apparaten zorgt, haalt er veel meer uit.

Jij hebt het | Fiyo

Samen met Fiyo

Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je toestellen, verbreed je de mogelijkheden, en bespaar je tijd en geld. En wellicht verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Ontstaan vanuit expertise

Fiyo is in de jaren '80 begonnen als lokale wisselstukkenwinkel. Vanuit expertise en specialisme werden klanten geholpen bij het vinden van onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten voor hun apparaten in en rond het huis. In 2006 startten we met een online winkel, die sindsdien hard gegroeid is.

Wij helpen jou het zelf te doen

Met ruim 940.000 tevreden online klanten werd het in 2014 tijd voor een vernieuwde webwinkel. Een winkel die beter voldoet aan de wensen van de klant en bovendien het klanten nog gemakkelijker maakt hun specifieke onderdelen, accessoires of onderhoudsproducten te vinden. Ook al is Fiyo inmiddels gevestigd in een reusachtig magazijn en besloten we de winkel te sluiten: de filosofie van klanten helpen met hun problemen is niet veranderd. Die zit vast in de wortels van iedere medewerker.

Waar we voor staan:

Met meer dan 10.000.000 producten, een aantal dat blijft groeien, mag ons streven helder zijn: Alles voor jouw apparaat. We bieden producten voor steeds meer merken en steeds meer apparaten in en rondom jouw huis en blijven dit aanbod steeds uitbreiden. Natuurlijk zijn er zó veel onderdelen verkrijgbaar dat wij ze (nog) niet allemaal online kunnen plaatsen. Daarom bieden wij een extra service. Kun je een handige accessoire, je favoriete onderhoudsproduct of net dat ene onderdeel niet vinden op onze site? Doe dan een aanvraag voor een product. Klik hier om een aanvraag te doen.

Wij begrijpen als geen ander dat een snelle levering essentieel is voor onze klanten. Nu je het besteld hebt, wil je het ook zo snel mogelijk in gebruik nemen of vervangen, natuurlijk! Daarom leveren wij snel. Bestellingen die geplaatst en betaald zijn voor 22:00 uur leveren wij de volgende werkdag. Bij Fiyo heb je het extra snel!

Bij Fiyo draait alles om jou, de klant. Daarom werken we zo hard mogelijk om je bestellingen snel én netjes te bezorgen, maar ook om elke mogelijke klacht zo netjes en vlug mogelijk op te lossen. Daarom staat onze Klantendienst altijd voor jou klaar om al je vragen en problemen op te lossen.

FIYO VOOR PROFESSIONALS

Ook voor bedrijven hebben we een groot gamma handige onderdelen en accessoires. Onder andere voor horeca-toepassingen, industriële apparaten, grootkeukens en meer. Bekijk dus het volledige aanbod om te zien wat Fiyo voor jou kan doen!.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer