Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Koelkast onderdelen

Alle koelkast merken (van a t/m z)

Populaire koelkast merken

Koelkasten worden zwaar belast. Ze draaien namelijk 24 uur per dag. Koelkasten van populaire merken als Smeg, Samsung en Liebherr zijn weliswaar van uitstekende kwaliteit, toch kan er wel eens een onderdeel kapot gaan of slijten. Onderdelen die zwaar worden belast en dus vaker slijten, zijn bijvoorbeeld de thermostaat en de afdichting. Al deze onderdelen vind je in onze webshop.

Alle onderdelen voor jouw koelkast

De koelkast is een van de belangrijkste apparaten in het huishouden. Het houdt namelijk onze levensmiddelen langer goed. Des te lastiger is het wanneer jouw koelkast kapot is. Vaak is dit op te lossen met het vervangen van een bepaald onderdeel. De juiste koelkast onderdelen om je apparaat te repareren vind je bij Fiyo. Zo kan het zijn dat je deurgreep stuk is of het lampje kapot is. Bestel snel en ben direct van je ongemak af.

Koel-vries combinatie

Er zijn verschillende types koelkasten. Zo heeft menig koelkast ook een vriesvak, de zogenoemde koel-vries combinatie. Natuurlijk is de vriezer in zo'n koelkast een iets ander apparaat en heeft andere onderdelen nodig. Gelukkig hebben we ook voor de koelvries-combi's alle benodigde onderdelen. Heb je een Amerikaans model koelkast? Ook voor deze grote koelkasten hebben we veel onderdelen waarmee je makkelijk jouw koelkast weer werkend krijgt.

Welke koelkast heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw koelkast te vinden in onze webwinkel moet je op zoek gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de achterkant van je koelkast. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen die bij jouw koelkast horen.

Onderdelen voor jouw koelkast nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!