Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Koffiezetapparaat onderdelen

Alles voor jouw koffiezetapparaat

Voor de een is het uitgebreid genieten, voor een ander praktisch een noodzaak: het koffiezetapparaat. Even een ontspannen tas koffie, of de brandstof om die pittige maandagochtend aan te kunnen. Wat voor koffie je ook wil, een koffiezetapparaat is een bijna onmisbaar apparaat in veel huishoudens en kantooromgevingen.

Koffiezetapparaat kapot

Het kan erg vervelend zijn als dit koffiezetapparaat ineens niet goed meer functioneert. Ook kan er aan elk koffiezetapparaat, maakt niet uit wat voor luxe model het misschien wel is, iets kapot gaan. Het kopen van een nieuwe koffiezetter bij defect is vaak overbodig, duur en milieuonvriendelijk. In veel gevallen kan een onderdeel van het koffiezetapparaat eenvoudig vervangen worden. Ook kan het handig zijn om het koffiezetapparaat eens goed te reinigen. Zo bespaar je niet alleen geld, in deze wegwerpmaatschappij ben je voortaan ook een groene held.

Koffiezetapparaat onderdelen

Wij beschikken over alle koffiezetapparaat onderdelen die je nodig hebt. Van verwarmingselement voor jouw Senseo, tot koffiekan, tot ontkalker. We hebben zelfs een bescheiden selectie aan accessoires en onderhoudsprodukten. Dus niet alleen bieden we onderdelen ter ondersteuning van het functioneren van jouw koffiezetapparaat, maar ook artikelen voor de ideale koffie beleving. Zo heb je je koffiezetter weer snel aan de praat en kun je weer genieten van een lekker kopje koffie.

Luxe koffiezetapparaat

Fiyo biedt je onderdelen voor de meest gangbare modellen koffiezetapparaten, maar ook voor een luxe koffiezetapparaat van bijvoorbeeld Dolce Gusto en Nespresso. Kortom: als je van koffie houdt, moet je zeker een kijkje nemen bij onze koffiezetapparaat onderdelen. Zoek je advies? Vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? Je mag ons altijd benaderen met een eventuele vraag. We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Je kunt bovendien veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.

  • Hoe je jouw koffiezetapparaat onderhoudt

    Hoe je jouw koffiezetapparaat onderhoudt

    In dit blog leggen we je uit wanneer het tijd is om je koffiezetapparaat te onderhouden en wat je hiervoor moet doen, zodat je weer van een goede kop koffie kunt genieten. Wil je weten hoe je meer uit je koffiemoment haalt door je apparaat op tijd te ontkalken en te reinigen? Schenk een kopje koffie in en lees het hier in 5 minuten. Je drinkt je favoriete koffie, maar hij smaakt steeds minder lekker... hoe kan dat? Stel je voor… het is maandagochtend. Je hebt een drukke dag voor de boeg en waarschijnlijk sta je onderweg naar je werk ook nog in de file. Dus voor je aan de dag begint, heb je een goede kop koffie nodig. Met je koffiezetapparaat op zijn best, heb je genoeg energie voor een lange dag. Ontkalken Een goede start van de dag is dus belangrijk. Begint de dag al met een tas slappe koffie, dan wordt je dag er waarschijnlijk niet beter op. Is je koffie niet warm? Dan kan het zijn dat je het apparaat een keer moet ontkalken. Kalkaanslag gaat onder andere aan het verwarmingselement zitten, waardoor het element moeite heeft het water voor je koffie goed te kunnen verwarmen. Om het toestel op de juiste manier te ontkalken kun je het beste de volgende stappen volgen: Schakel de machine uit. Leeg het waterreservoir en maak het schoon. Verwijder eventueel het waterfilter. Vul het waterreservoir met het ontkalkingsmiddel tot de aanbevolen hoeveelheid en vul het bij met water. Zet een grote kom onder...

    Lees meer

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer