Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Kolomboormachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je kolomboormachine

Of kies een categorie
Alle tafelboormachine merken (van a t/m z)

Precisiegaten boor je met de tafelboor

Als de gaten echt strak en precies moeten zijn, of voorgeboorde inkepingen of ander boor- en slijpwerk moet er gebeuren, dan kan iemand met vaste hand vast wel een eind komen met een reguliere boor. Maar écht precies wordt het natuurlijk met een kolomboormachine op de werkbank. Zeker als het meer dan eens moet gebeuren, bijvoorbeeld een hele reeks gaten, dan is het wel fijn om écht precisiegereedschap te hebben waarmee je met een kalme handomdraai het gat kunt boren.

Onderdelen en accessoires voor jouw kolomboormachine bestellen

Kolomboormachines hebben meestal een snelspanboorhouder/snelspanboorkop of een tandkransboorhouder/tandkransboorkop. Dit betekent dat reguliere (veelgebruikte) boren vaak prima in jouw kolomboormachine passen. Dat maakt jouw tafelboor geschikt voor hout, metaal, aluminium, steen, etc. zolang je maar de juiste boren gebruikt. We bieden verschillende soorten boren aan die je kunt vinden bij de 'gewone' boormachine. Voor specifiek jouw kolomboormachine bieden we ook vervangende bevestigings- en veiligheidsonderdelen aan, zoals bijvoorbeeld een nieuwe bankschroef of een veiligheidskap. Maar ook schakelaars of andere onderdelen die kapot kunnen gaan - tot zelfs de boormotor toe - vind je in onze webshop. Als je dus echt de bruikbaarheid van uw werkbank-boormachine wil uitbreiden, kun je dus onder 'boorapparaat' alle benodigde boren terugvinden en bestellen.

Welke kolomboormachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel gaat passen in of op jouw specifieke kolomboor, moet je eerst even op het merk van je tafelboor klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw stationaire boormachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer