Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Krultang onderdelen

Kies het merk van je haarkrultang

Of kies een categorie

Een trouwe krultang moet je koesteren

Sommige gelegenheden kun je gewoon niet bezoeken met je alledaagse kapsel. Dat is iets dat veel mannen misschien niet begrijpen, maar vrouwen zeker wel. En de kapper rekent nogal wat voor een gelegenheidscoupe, dus alles wat je zelf thuis kunt is tijd- en geldwinst. Dan is de betrouwbare krultang of stijltang onmisbaar. Het is sowieso al lang zoeken naar een haarstijl-hulpje dat goed functioneert, want er wordt genoeg troep gemaakt op dat gebied. Een krultang die je haar in luttele seconden kapotschroeit, daar heb je niets aan. Dus als je die fijne krultang gevonden hebt, dan zou je hem het liefst je hele leven blijven gebruiken!

Stijltang of krultang kapot

Maar wat als de borstel die je erop plaatst, kwijt is? Of het laatste gaspatroon is leeg? Stel dat je krultang met een watertankje werkt en dat lekt, dat is zelfs levensgevaarlijk wegens het risico op kortsluiting! Zo kan er plots een keur aan problemen ontstaan als er iets met de stijltang of krultang aan de hand is. En laat ons eerlijk zijn: geen apparaat heeft het eeuwig leven, dus dat risico bestaat altijd. Het is daarom verstandig om veelgebruikte accessoires dubbel te bezitten (als er een kwijt is, is de ander binnen handbereik) en altijd een afdoende voorraad gaspatronen gereed te hebben. Voor verschillende onderdelen en opzetstukken voor populaire merken krultangen kunt u bij Fiyo terecht.

Krultang onderdelen of accessoires nodig? Wij helpen jou graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!