Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Lavor onderdelen

Kies jouw Lavor apparaat

Lavor: als schoonmaken een stevig klusje is

Wie Lavor zegt, zegt Lavorwash. Deze internationale groep, gezeteld in Pegognaga in Italië, is een specialistische producent van schoonmaaksystemen voor particuliere huishoudens én de professionele (industriële) reiniging. Onder het merk Lavor worden al sinds de oprichting in 1975, stofzuigers, stoomreinigers, maar zeer zeker ook de superbekende hogedrukreinigers uitgebracht. Mede door de goede prijs-kwaliteitsverhouding is de Lavor hogedrukreiniger erg populair, en door de grote vakkennis die Lavorwash opgedaan heeft met hun industriële hogedrukreinigers zijn dit enorm robuste apparaatjes. Ideaal als de klusjes in en rondom het huis ook een stevig werkje inhoudt.

Hoge druk én goede aanlevering

Veel hogedrukreinigers worden beoordeeld op hun krachtige druk, maar bij Lavor geloven ze dat een goed reinigingsresultaat afhangt van twee factoren: naast de genoemde waterdruk, ook de mate van aanlevering. Bij hoge druk gaat de reiniging wel extra diep natuurlijk, maar bij goede aanlevering krijg je een consistentere waterstraal en hoef je korter te spoelen. Veel fabrikanten van hogedrukreinigers leggen de nadruk (sorry voor de woordspeling) op de hoeveelheid druk, maar aanlevering is dus een even bepalende factor bij goede reiniging. De eigenaar van een echt kwalitatieve hogedrukreiniger weet dit ook: je kunt dan wel met een krachtige straal staan te spuiten, maar hij moet ook effectief reinigen.

Lavor hogedrukreiniger onderdelen en accessoires

Robuust als zo'n Lavor hogedrukreiniger dan ook is, elk apparaat heeft wel eens een euvel of defectje. Er kan wat afbreken, de pomp besluit ermee op te houden, er zijn accessoires uitgeleend en nooit teruggekomen. En dat terwijl de hogedrukreiniger zo'n onmisbaar apparaat is, zeker wanneer het tuinseizoen weer aanbreekt. Doe al dat werk maar eens met een emmertje lauw water en een borstel, dan kom je er wel achter. Nee, het is zaak uw Lavor hogedrukreiniger goed te koesteren met regelmatig onderhoud en zo nodig het (bij)bestellen van onderdelen en accessoires. Zodat je steeds het meeste haalt uit deze krachtige reinigingsmachine. Daarom biedt Fiyo, de meest complete onderdelen webshop van België voor in en rond het huis, een uitgebreid gamma aan onderdelen en accessoires voor de populaire Lavor hogedrukreiniger modellen.

Welke Lavor hogedrukreiniger heb ik?

We moeten natuurlijk wel weten: welke Lavor hogedrukreiniger bezit jij? Want niet elk onderdeel of accessoire past zomaar op elk apparaat. Om zeker te zijn dat je een passend onderdeel koopt dat goed op jouw Lavor hogedrukreiniger past, moet je het typenummer-plaatje zoeken dat zich op het apparaat bevindt. Daar vind je vanzelf het type- of modelnummer. Noteer dit en zoek het in de categorie hierboven in de lijst op. Automatisch krijg je dan alle producten te zien die geschikt zijn voor specifiek dat hogedrukreiniger model. En staat er niet tussen wat je eigenlijk zoekt? Je kunt ons ook gewoon bellen of mailen. Een team van productexperts zit elke dag gereed om voor jou uit te zoeken of het gewenste onderdeel eventueel via een van onze vele leveranciers speciaal voor jou na te bestellen is. Kortom, vraag het ons gewoon even!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer