Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Lintzaag onderdelen en accessoires

Of kies een categorie
Alle lintzaag merken (van a t/m z)
Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De lintzaag zaagt maar door

Een lintzaag is een serieus apparaat. Deze grote apparaten draaien een groot cirkelvormig zaaglint van enkele meters rond en maken het zagen van hout en andere materialen een eenvoudige klus. Het onderste wiel bedient dit zaaglint zodanig dat het van boven naar beneden draait, dus met de zaagtanden omlaag, wat voorkomt dat er aan het hout getrokken wordt. De ene plank na de andere schuif je moeiteloos en veilig door het roterend zaaglint heen en je krijgt een snel en strak gezaagd resultaat. Vooral mensen die veel te zagen hebben (letterlijk dan), zullen een lintzaag neerzetten, maar dan is deze ook direct van onmetelijke waarde. Zolang het lint kan draaien, kun jij zagen, en je hoeft tenminste niet aan te prutsen met een cirkelzaag of ander minder handige apparatuur. Moet er even flink wat gezaagd worden, geen probleem voor jou.

Onderdelen en accessoires voor lintzaagmachines

Vroeg of laat moet elk zaaglint vervangen worden, want als deze te bot wordt, is er het risico dat deze breekt, met alle veiligheidsrisico's van dien. En je wil natuurlijk wel je vingers behouden, voorzichtig als jij met dit apparaat omspringt. Dus het lint moet met regelmaat vernieuwd worden. Maar er kan natuurlijk ook een bedieningsknop afbreken of kwijtraken. Of de zaagband moet vervangen worden wegens slijtage. Al deze dingen kunnen gebeuren: geen apparaat blijft voorgoed als nieuw functioneren. Of misschien zoek je een smaller zaagblad (zaaglint) om mooie bochten te maken, zoals bij een figuurzaag? Fiyo heeft alles wat jij kunt zoeken voor jouw lintzaag.

Welke lintzaag heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke zaagmachine, moet je eerst even op het merk van je lintzaag klikken. Dan zal het produktgamma al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw lintzager.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer