Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Microgolfoven onderdelen

Alle microgolfoven merken (van a t/m z)

Alle onderdelen voor jouw microgolfoven

Iedereen heeft tegenwoordig wel een microgolfoven In de jaren ’80 maakte het apparaat zijn grote opmars en tegenwoordig is het eigenlijk onmisbaar in iedere keuken. Even iets ontdooien of opwarmen is zo gebeurd met een microgolfoven. Daarom is het ook vervelend als het apparaat kapot gaat. Daarom heeft Fiyo een groot assortiment microgolfoven onderdelen. Bestel snel en je bent direct van je ongemak af. Microgolfovens zijn er in inbouwmodellen en in ‘normale’ modellen. Alle bekende merken zijn opgenomen in ons productgamma. Zo hebben we onderdelen voor microgolfovens van Ikea, Samsung en Whirlpool. Onderdelen die relatief vaak kapot gaan zijn bijvoorbeeld het draaiplateau of de motor.

Uitgevonden dankzij chocolade

Een leuk weetje voor op café: de microgolf is uitgevonden dankzij... chocolade! Percy Spencer, een Amerikaanse `radartechnicus, was op een dag aan het werk nabij een electronenbuis (dit onderdeel heet ook wel eens een magnetron, waar onze Noorderburen de benaming van dit apparaat vandaan halen) en merkte plots dat de chocoladereep in zijn zak gesmolten was. Hij begon te experimenteren met verwarming met de microgolven die dit apparaat uitzendt en ontwikkelde uiteindelijk kort na de Tweede Wereldoorlog de eerste microgolfoven. Dit deed hij helaas in dienst van een bedrijf waardoor hij voor zijn uitvinding een kleine (standaard) bonus uitgekeerd kreeg en zelf niets aan het grote succes van het apparaat heeft verdiend. (Heb vooral geen medelijden met hem: het is prima goedgekomen met de jongeman later.)

Welke microgolfoven heb ik?

Om de goede onderdelen voor jouw microgolfoven te vinden in onze webwinkel dien je na het kiezen van het juiste merk op zoek te gaan naar het typenummer van jouw apparaat. Dit nummer is opgebouwd uit verschillende cijfers en letters en is veelal te vinden op de typesticker of het typeplaatje. Deze zitten vaak op de onder- of achterkant van je apparaat. Heb je het nummer gevonden? Zoek het dan op in de linker kolom en klik erop. Je ziet nu alleen de onderdelen die geschikt zijn voor jouw microgolfoven.

Onderdelen voor uw microgolfoven nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!