Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Multischuurmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je multischuurmachine

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

De multischuurmachine, de handige alleskunner onder jouw gereedschap

Er is alvast één overeenkomst tussen jouw multischuurmachine en jezelf: je bent allebei superhandig! Door de multifunctionele onderdelen van dit handige schuurapparaat kun je hem inzetten voor bijna elke klus. Gewoon opzetstukken verwisselen en je bent klaar voor de klus. Natuurlijk is een specialistisch apparaat soms beter voor het te verrichten karwei, maar zeker als er flexibiliteit bij komt kijken of je hebt geen zin om zes verschillende schuurapparaten mee te slepen, dan is deze alles-in-één-schuurmachine jouw steun en toeverlaat. Of er tot in de kleine hoekjes geschuurd moeten worden, langere vlakken, groffere stukken, verf en lak verwijder je in een handomdraai, je komt er met jouw multifunctionele schuurmachine wel uit.

Multifunctioneel schuurapparaat onderdelen en accessoires

Zelfs als je zo zuinig mogelijk op jouw schuurmachine bent geweest en deze altijd netjes hebt onderhouden, schoongemaakt na gebruik, schokvrij bewaard en zo meer: geen enkel elektrisch apparaat heeft het eeuwige leven, en alles kan wel een keer beschadigen of kwijtraken. Misschien is de stofafzuiging versleten geraakt, of houdt de accu ermee op. Of wellicht is de adapter van je oplader tussen een deur komen te zitten of mis je ineens precies die schuurvoet die je nu dringend nodig hebt. Dan is er gelukkig de meest veelzijdige onderdelen webshop van België, Fiyo, waarbij je snel en eenvoudig elk onderdeel of accessoire voor jouw multischuurmachine kunt bestellen. Wil je bijvoorbeeld al langere tijd de functies van jouw schuurmachine uitbreiden? Kijk dan even of we voor jouw specifieke multischuurder niet nét dat extra accessoire hebben dat hem ook voor die andere klus inzetbaar maakt.

Welke multi schuurmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke schuurapparaat, moet je eerst even op het merk van je schuurmachine klikken. Dan zal het productgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw multischuurmachine.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!