Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Multitool (voor tuinonderhoud) onderdelen

Kies het merk van je tuinonderhoud multitool

Of kies een categorie
Alle tuinonderhoud multitool merken (van a t/m z)

De multitool, het meest veelzijdige tuinonderhoud gereedschap

Natuurlijk kun je voor een tuinonderhoud klus al je tuingereedschap uit de schuur halen. Alles even grondig reinigen en onderhouden, en voor elke klus die er moet gebeuren een ander apparaat pakken. Dat is natuurlijk een hoop gedoe, en soms zou je willen dat één apparaat al die dingen kon. Hoewel het 'multigereedschapsysteem' (kortweg multitool) natuurlijk niet álle tuinonderhoud apparaten overbodig maakt, is hij wel fijn veelzijdig en in een handomdraai om te zetten voor een andere functionaliteit. Zo kun je elke tuinonderhoudsklus flexibel en moeiteloos te lijf!

Wat kan het multigereedschapsysteem allemaal?

Zo'n multitool voor de tuin heeft veel toepassingen, afhankelijk van welke accessoires je erbij hebt ontvangen of nog los bij aangeschaft. Maar met een multitool heb je in één apparaat o.a. de volgende apparaten verenigd:

Tuin multigereedschap onderdelen

Fiyo biedt een selectie aan reserve onderdelen, accessoires en andere handige toevoegingen. Ook kun je bij ons terecht voor onderhoudsproducten en allerlei producten die je eigen veiligheid bij het gebruik van je tuingereedschap verhogen. Kijk dus snel in ons tuin multitool onderdelen assortiment of het onderdeel dat je voor je multifunctionele tuinonderhoud apparaat zoekt erbij zit. Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer