Nilfisk ramenwisser onderdelen en accessoires

Onderdelen Nilfisk

Nilfisk Smart: de slimme ramenwisser

Met de Nilfisk Smart wordt het schoonmaken van jouw ruiten, tegels en spiegels een eenvoudig klusje van niets. Met het speciaal ontwikkelde reinigingsmiddel spuit je op het raam of andere oppervlak. Daarna wrijf je met de speciale microvezeldoek de ruit al meteen schoon. Maar dan moet de Nilfisk Smart nog aan de slag. Deze 'ramen stofzuiger' is superhandig en slim: je zuigt in feite je huisraam schoon! De Nilfisk Smart is een heel licht apparaat met groot reservoir, waardoor hij met één hand te bedienen is en meerdere ramen schoonmaken kan voor het vuile water geleegd moet worden. En door het uitgekiende ontwerp komt hij simpel in alle hoekjes en maakt je raam schoon op nog betere manier dan het ouderwertse ramenlappen. Ramenwassen in de 21e eeuw, kortom!

Onderdelen voor Nilfisk Smart

Natuurlijk moeten zowel de reinigingspray als de microvezeldoek wel met regelmaat vernieuwd worden. Die kun je dan ook eenvoudig bij ons bestellen. Maar ook het rubber van de Nilfisk Smart raamwisser kan verslijten. Of de speciale zuigmond kan afbreken of versluiten. En wat als er iets met uw Nilfisk laadadapter gebeurt? Of dat je verlengbuis gebroken is? Je moet er toch niet aan denken om weer ouderwets met zeem en emmer te gaan slepen... Brrr! Gelukkig kun je al deze Nilfisk onderdelen en accessoires gewoon bij de meest complete onderdelen webshop van België bestellen, met een paar eenvoudige klikjes. Hoppa in het winkelmandje, even afrekenen, en het wordt gewoon bij jou thuis bezorgd. Dat gaat al bijna net zo makkelijk als je ruiten reinigen met de Nilfisk Smart!

Onderdelen van Nilfisk nodig? Fiyo helpt je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer