Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Oven onderdelen

Alle oven merken (van a t/m z)

Van lasagne tot koekjes: de oven

Als er één apparaat in de keuken lastig te vervangen is, is het de oven wel. Op een fornuis kun je immers moeilijk twee uur iets op tweehonderd graden constant verwarmen tot het goed doorbakken is, en zeker niet zo zorgeloos als bij een trouwe, goed onderhouden oven. Dit apparaat is misschien niet dagelijks in gebruik, maar als het gebruikt wordt, is het een steun en toeverlaat. Van die heerlijke lasagne uit het kookboek, tot de koekjes die samen met de kinderen gemaakt zijn, zonder de oven zou er weinig van eh, gebakken worden.

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Gek eigenlijk dat de meeste mensen in feite helemaal niet zo goed voor dit apparaat zorgen. Fiyo vindt dit zorgwekkend. Elk onvervangbaar apparaat heeft goede zorg nodig! Daarom bieden we niet alleen wisselstukken en andere onderdelen aan waarmee je je oven weer goed werkend kan krijgen als er iets mis mee is, maar ook producten waarmee je de oven grondig kunt schoonmaken en onderhouden. Het schoonmaken van de oven is een vervelende klus waarvan we goed begrijpen dat die wel eens uitgesteld wordt, maar je moet er toch niet aan denken dat door stomweg deze niet regelmatig te poetsen, je plotseling een volledig nieuwe oven moet kopen? En als we toch je aandacht hebben... we bieden ook nog een interessante variatie bakplaten aan, die geschikt zijn voor verschillende soorten doeleinden. Zo haal je nog méér - letterlijk wellicht zelfs - uit je oven dan je al deed!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

  • Wat jouw oven tegen je zou zeggen als hij kon spreken

    Wat jouw oven tegen je zou zeggen als hij kon spreken

    Kan jij je een wereld voorstellen waarin een heerlijk gebraad gerecht wordt gemaakt zonder oven? Vrij lastig in deze tijd. In (bijna) elk huishouden is er wel een te vinden. Afgezien van de vaardigheden van de kok, hangt de werking van de oven af van ouderdom van het apparaat, gebruik en onderhoudsroutine. Als we naar ons apparaat luisteren en het wat meer liefde geven, kunnen we het maximale eruit halen. Als ovens konden praten, wat zouden ze dan zeggen? Maak mij schoon! Wist je dat het schoonmaken van de oven in de top 10 van de meest gehate klusjes staat? Maar als je de tijd neemt om je oven goed schoon te maken, zal het apparaat je dankbaar zijn. Het kan zijn dat het wat langer duurt voordat je oven warm is of dat het eten anders smaakt vanwege al de etensresten in het apparaat. Dit is de manier waarop je oven laat merken dat hij grondig schoongemaakt moet worden. De meeste mensen hebben een vast schoonmaakschema -maar laten we eerlijk zijn- het is niet altijd even gemakkelijk. Daarom onze tip: maak de oven een keer per week schoon met een doekje en geef het apparaat een keer in de maand een grote schoonmaak. De grote schoonmaak hoeft niet moeilijk te zijn, je hebt alleen het oven-trio nodig! Een oven onderhoudskit bestaande uit; een ontkalker, ovenreinigsmiddel en een doekje. Repareer mij! Wat de ontkalker en het reinigingsmiddel niet kunnen oplossen, kan makkelijk vervangen worden. Als je de eerste schreeuw...

    Lees meer

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer