Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Oven onderdelen

Alle oven merken (van a t/m z)

Van lasagne tot koekjes: de oven

Als er één apparaat in de keuken lastig te vervangen is, is het de oven wel. Op een fornuis kun je immers moeilijk twee uur iets op tweehonderd graden constant verwarmen tot het goed doorbakken is, en zeker niet zo zorgeloos als bij een trouwe, goed onderhouden oven. Dit apparaat is misschien niet dagelijks in gebruik, maar als het gebruikt wordt, is het een steun en toeverlaat. Van die heerlijke lasagne uit het kookboek, tot de koekjes die samen met de kinderen gemaakt zijn, zonder de oven zou er weinig van eh, gebakken worden.

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Gek eigenlijk dat de meeste mensen in feite helemaal niet zo goed voor dit apparaat zorgen. Fiyo vindt dit zorgwekkend. Elk onvervangbaar apparaat heeft goede zorg nodig! Daarom bieden we niet alleen wisselstukken en andere onderdelen aan waarmee je je oven weer goed werkend kan krijgen als er iets mis mee is, maar ook producten waarmee je de oven grondig kunt schoonmaken en onderhouden. Het schoonmaken van de oven is een vervelende klus waarvan we goed begrijpen dat die wel eens uitgesteld wordt, maar je moet er toch niet aan denken dat door stomweg deze niet regelmatig te poetsen, je plotseling een volledig nieuwe oven moet kopen? En als we toch je aandacht hebben... we bieden ook nog een interessante variatie bakplaten aan, die geschikt zijn voor verschillende soorten doeleinden. Zo haal je nog méér - letterlijk wellicht zelfs - uit je oven dan je al deed!

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!