Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Plancha onderdelen en accessoires

Of kies een categorie

De plancha, de veelzijdige partygrill

Toen de Spanjaarden voor het eerst arriveerden in Centraal Amerika en Mexico ontdekten ze dat de lokale bevolking daar al eeuwen koekjesdeeg bakten op vlakke platen van klei. Ze namen dit handige kokengerei in productie als metalen platen en noemden het plancha, wat ook in feite 'metalen plaat' betekent. Nu eeuwen later zijn deze handige grillplaten standaard voorzien van ronde verwarmingselementen die zorgen voor een evenredige warmteverdeling, en een thermostaat die de temperatuur regelt. Op deze manier is letterlijk in een knopomdraai de partygrill op warmte te brengen en snel opgewarmt. Door de massieve plaat en (vaak) handige opvang van vet- en plantensappen tijdens het bakken gaat er veel minder vocht verloren dan bij een vleesgrill met metalen rooster. Sommige bakplaten van plancha's combineren zelfs de vlakke plaat met een geribbeld gedeelte zodat er verschillende bakmethodes tegelijk ingezet kunnen worden. De plancha heeft daardoor het hart gestolen van menig liefhebber van fun cooking omdat het ideaal is om in gezelschap een gezamenlijke smakelijke maaltijd te bereiden, met voor elk wat wils.

Bij Fiyo eenvoudig je plancha onderdelen en accessoires bestellen

Maar ja, als je vetopvangbak of kookvocht reservoir beschadigd is, of de bakplaat door onzorgvuldig gebruik krassen of andere beschadigingen heeft opgelopen, is in feite je plancha grill onbruikbaar geworden. Want tja, als je lekbakje lekt.... Dan hoef je niet meteen een nieuwe vleesgrill aan te schaffen maar kun je vaak gewoon deze onderdelen vervangen. Ze kunnen immers ook eenvoudig los om in de vaatwasser gereinigd te worden, dus een andere bakplaat erop plaatsen is geen ingewikkelde ingreep. En er zijn voor sommige modellen plancha zelfs verschillende grillplaten beschikbaar zodat je die zou kunnen wisselen voor de specifieke wensen van een bepaalde avond. Ondanks de veelzijdigheid geldt toch dat je vlees net anders moet grillen dan groentjes. Of is de stekker misschien aan vervanging toe? Voor al je accessoires en onderdelen kun je met een paar simpele muisklikken bij Fiyo terecht.

Fiyo, de online onderdelenwinkel

Bij ons vind je het compleetste online te bestellen aanbod aan onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruiksmogelijkheden van jouw elektronische apparaten in en rond het huis. Gewoon, die dingen die je zelf kunt installeren of vervangen. Als je goed voor je apparaten zorgt, kun je er veel meer uit halen.
Met goed onderhoud, reparaties of upgrades verleng je de levensduur van je apparaten, verbreed je de toepassingen, en bespaar je tijd en geld. En wie weet verras je jezelf en vind je het nog leuk ook.
Fiyo gelooft dat iedereen dit kan. Met Fiyo kom je er samen wel uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer