Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Industriële hogedrukreiniger onderdelen

Kies het merk van je industriële hogedrukreiniger

Industriële warmwater- en koudwater hogedrukreinigers

Anderen, ja, die denken bij een hogedrukreiniger aan dat apparaatje in hun tuinhuisje, waarmee ze machtig op zondagmiddag het mos en vuil op de tuintegels te lijf gaan. Maar jij niet. Als jij denkt aan een hogedrukreiniger, dan is het er een van de industriële reiniging, van krachtige waterpompen waar je grote voertuigen en oppervlakten weer volledig proper mee krijgt. Voor jou is een hogedrukreiniger een investering waarmee uw bedrijf draaiende blijft. Niet dat glanzend speelgoed om de plantjes wat water mee te geven. Jij denkt aan een stationaire hogedrukreiniger waar jouw medewerkers met ergonomische grip grondig tot in de kleinste hoekjes kunnen reinigen zodat jij aan alle hygiënische eisen kunt voldoen. Je denkt aan krachtige machines waarmee jouw trucks en andere rijtuigen weer in een handomdraai klaar voor gebruik zijn. Jij bent een ondernemer, en voor jou is die hogedrukreiniger een apparaat uit een volstrekt ander universum. Bij Fiyo begrijpen we jou.

Kärcher hogedrukreinigers voor professioneel gebruik

Daarom dat je op onze webshop het meest complete gamma van wisselstukken voor Kärcher hogedrukreinigers voor professioneel gebruik aantreft. In een volledig eigen productsegment, zodat je zeker weet dat het om onderdelen voor een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik gaat. Zo'n industriële reinigingsmachine is een waardevol onderdeel van jouw inventaris, dus moet je snel en betrouwbaar weer aan de slag kunnen. Juist daarom heb je een Kärcher hogedrukreiniger genomen, want deze machines zijn robuust en betrouwbaar. Maar je zocht niet op onderdelen voor de industriële hogedrukreiniger als jouw apparaat nog als nieuw aan de slag is, vermoeden we. Dan zal er wellicht iets kapot of afgebroken zijn, of kwijtgeraakt. Misschien is er iets verstopt door kalkaanslag, het kan natuurlijk allemaal gebeuren. Geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven, en zeker niet bij industrieel gebruik, maar we kunnen wel helpen het leven van uw hogedrukreiniger wat te verlengen. Het kan je uiteindelijk toch veel geld besparen!

Hogedrukreiniger accessoires en onderhoud

Of zocht je juist accessoires om de bruikbaarheid van jouw hogedrukreiniger te verruimen? Dan bieden we natuurlijk ook bijvoorbeeld verschillende oppervlaktereiniger modellen, of opzetlans modellen voor allerlei toepassingen - van chassis reinigers tot flexibele sanitair-spuitlanzen, van krachtige spuitstukken tot ergonomische handgrepen - zodat de toepassingen van jouw reinigingspomp alleen verbreden. Want dat apparaat heeft ongetwijfeld een grote investering gekost en daar wil je wel optimaal gebruik van maken. Of het nu om een warmwater- of koudwater-model, of zelfs om een cage model waarmee industrieel schoon- en kaalgestript mee wordt, door onze nauwe samenwerking met Kärcher bieden we voor veel verschillende typen industriële hogedrukreiniger precies de producten die jij zoekt.

Welke hogedrukreiniger heb ik?

Je hebt het typenummer nodig om het juiste onderdelen voor uw hogedrukreiniger te vinden. Dit nummer bestaat uit een reeks van cijfers of een combinatie van letters en cijfers (ook wel E-nummer genoemd). Het verschilt per apparaat waar je de typesticker of het typeplaatje kan vinden. Soms zitten ze op een verborgen plek. Als je het typenummer gevonden hebt kunt je dit links op deze pagina opzoeken zodat je alleen de hogedrukreiniger onderdelen vindt die bij jouw apparaat passen.

Kun je het hogedrukreiniger onderdeel of accessoire niet vinden? Wij helpen je graag verder!

We hoeven je waarschijnlijk niets meer uit te leggen over het zoeken en bestellen van gewenste producten, maar misschien kun je toch in onze webshop niet vinden wat je zoekt. Dan kan het wellicht verstandig zijn ons er even om te vragen. We hebben een aantal productexperts op stand-by voor jou die kunnen uitzoeken of sommige moeilijk te vinden hogedrukreiniger onderdelen misschien nog speciaal na te bestellen zijn bij onze vele leveranciers of zelfs bij de fabrikant zelf. Gewoon vragen en we kijken het voor je na.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer