Kleding gedraaid en met afdrukken

Zo, de kleding is weer droog. Maar bij het uithalen ziet u dat de kleding helemaal gedraaid, verfrommeld of vol afdrukken is. Verdorie! Wat kan zoal de oorzaak zijn?

Afdekking

De droogkast kan een flexibele afdekking hebben achter de trommel, als deze kapot is of geheel ontbreekt, kan de kleding tussen de trommel en de droogkast geraken. Vervanging is noodzakelijk om verdere schade te voorkomen.

Geleidewielen

Als de geleidewielen ter ondersteuning van de achterkant van de trommel versleten zijn kan de trommel iets zakken waardoor kleding tussen de trommel en de droogkast kan geraken. De complete set rollers dient vervangen te worden.

Geleiding

De plastic of nylon geleiding om de voorzijde van de trommel te ondersteunen kan versleten zijn waardoor ruimte ontstaat bij de trommel waartussen kleding kan geraken. Vervanging van de geleiding voorkomt dit probleem.

Manchet

Veel droogkasten hebben een manchet aan de voorzijde van de trommel, deze kan versleten zijn of kapot, om te voorkomen dat kleding tussen de trommel en de droogkast kan komen dient het manchet vervangen te worden.

Als u de oorzaak heeft gevonden en het probleem blijkt veroorzaakt te worden door een defect onderdeel, dan kunt u hier direct uw benodigde droogkast onderdelen bestellen.

Geplaatst op: 23-6-2016

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer