Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Robotstofzuiger onderdelen

De robotstofzuiger, doet jouw huishouden voor je

In de Jetsons-tekenfilmserie was er een huishoudrobot, maar inmiddels heeft menig huishouden een apparaat in huis dat dit futuristische beeld dichterbij brengt: de robotstofzuiger! Voordat dit handige apparaat te koop was, zag menig persoon enorm op tegen de stofzuig klus. Je moet die logge stofzuiger uit de kast pakken, in de prise steken, en dan geestdodend het hele huis door met die op-en-neerschuivende zuigmond. Vooral bij warm weer, of als je wel iets beters te doen had, werd dit klusje al vlug uitgesteld. Inmiddels zijn we wat verder de moderne tijd in en is het allang geen vreemd verschijnsel meer: een stofzuiger die op een vast tijdstip zichzelf aanschakelt, gans het huis rondrijdt om al het vuil op te zuigen, en zichzelf daarna terug in de oplader plaatst. Leve de toekomst!

Robot stofzuiger onderdelen van vele merken

Vanzelf vervangt de robotstofzuiger niet volledig de stofzuiger. Daar is het apparaat toch nog altijd te klein en te beperkt voor. Maar het ruimt toch wel veel klein vuil op. En door de steeds slimmere sensoren op deze apparaten, rijdt de robotstofzuiger onder meubels en kasten door waar de gewone stofzuiger niet eenvoudig kan komen. Met dezelfde sensoren ontwijkt hij ook obstakels waar hij anders wellicht beschadigd door zou worden. Maar natuurlijk kan er altijd iets mis gaan: geen enkel elektrisch apparaat heeft het eeuwige leven. Dan is het fijn om te weten dat veel onderdelen van de robotstofzuiger eigenlijk vrij gemakkelijk te vervangen zijn. En van vele merken en modellen, bijvoorbeeld de klassieke iRobot Roomba robotstofzuiger, maar ook nieuwere apparaten van LG, Dirt Devil en Miele.

Welke robot stofzuiger heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke robotstofzuiger, moet je eerst even op het merk van jouw apparaat klikken. Dan zal het produktgamma al versmald worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plakkaatje op jouw robot stofzuiger.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!