Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Schaafmachine onderdelen en accessoires

Kies het merk van je schaafmachine

Schaven geeft snel vorm aan hout

Als het op vormen van hout aankomt, gaat er weinig boven de schaafmachine. Natuurlijk kan men heel moeilijk gaan zagen en schuren, of alles arbeidsintensief met de hand uitbeitelen, maar de schaafmachine raast er noest en moeiteloos elke vorm in die jij maar wil. Daar heb je dit handige apparaat ook voor: om even flink mee te schaven. Of het recht moet zijn of juist in een speciale afgeronde vorm, met de kracht van de V-snaar en de precisie van de geleidingsrail maak jij van hout wat je maar wil, al zou het keer op keer opnieuw moeten. Als een volleerd beeldhouwer zetten jij en jouw schaafmachine elk stuk hout volledig naar jouw hand.

Wanneer de schaafmachine kapot is

Helaas heeft geen enkele machine het eeuwige leven en ook die robuuste, trouwe schaafmachine niet. Dus plots sta je voor het moment dat je er een flinke klus mee wil gaan verrichten maar helaas: hij werkt niet meer. Of er is net iets afgebroken, of kwijtgeraakt. En om nou met de beitel en hamer te gaan prutsen met alle gevolgen van dien, dat zie jij natuurlijk ook niet zitten. Wat moet je nou doen, een volledig nieuwe schaafmachine kopen? Of valt er misschien iets aan te vervangen? In dat laatste geval heeft de compleetste webwinkel op gebied van onderdelen voor in en rond het huis, Fiyo, misschien wel wat je zoekt. Wij leveren al sinds 1978 onderdelen voor al jouw apparaten en van de grootste en bekendste merken tot de moeilijkst te vinden reserve-onderdelen. Enkele klikken en jouw bestelling is afgerekend en wordt zo vlug mogelijk naar je opgestuurd. Kijk, dat is pas handig!

Onderdelen, accessoires en onderhoud

Naast verschillende onderdelen voor jouw schaafmachine hebben we ook een breed gamma aan accessoires waarmee je nog meer uit je elektrisch schaafapparaat kunt halen. Van bijvoorbeeld een handig extra voorzetstuk tot een andere schaafkop, kunnen we je toch wel adviseren om ook deze handige aanvullingen te bekijken waarmee je het meeste uit jouw apparaat haalt. En ook voor het nodige onderhoud en veilig gebruik van je apparaat kun je in onze webshop wel het nodige vinden. We sturen het met alle liefde allemaal in één pakket naar je op zodat je het allemaal tegelijk ontvangt en meteen aan de slag kunt!

Welke schaafmachine heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke schaver, moet je eerst even op het merk van je schaafmachine klikken. Dan zal het produktgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw schaafapparaat.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!