Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Scheerapparaat onderdelen

Kies het merk van je scheerapparaat

Een verzorgd uiterlijk start bij het scheerapparaat

Alle recente baard-trends ten spijt blijft het een onmisbaar apparaat voor elke man die baat heeft bij een verzorgd uiterlijk: het scheerapparaat. Er is een breed aanbod aan scheerapparaat merken op de markt en iedereen die met een dergelijk apparaat scheert, heeft zijn eigen voorkeur voor model, merk, type, scheerkop en ga maar door. Er zijn scheerapparaten met twee koppen, drie koppen, met een tondeuse module erop, met een accu, en ga zo maar door. Voor elke omstandigheid en elk mannengezicht is er een scheerapparaat. Uiteraard heeft Fiyo, de compleetste en beste onderdelenwinkel online, daarom ook een brede selectie van scheerapparaat onderdelen en accessoires.

Weetje: Het scheerapparaat werd al uitgevonden in 1910

Het allereerste elektrische scheerapparaat werd ontwikkeld door Colonel Jacob Schick. Al in 1910 bedacht hij eerste versies maar tijdens de Eerste Wereldoorlog raakte hij geïnspireerd door de techniek achter de gebruikte geweren. Zijn eerste bedrijf na de oorlog, Magazine Repeating Razor co., produceerde scheermessen met een soortgelijke 'clips' techniek. Dit succesvolle bedrijf zorgde ervoor dat hij zijn droom, het elektrisch scheerapparaat, kon realiseren. Hoewel het succes langzaam op gang kwam, patenteerde hij het eerste elektrische scheerapparaat in November 1923. Zijn bedrijf, Schick Dry Shaver, Inc, werd later Schick, Inc, en in 1981 overgenomen door Norelco. Dit bedrijf is nu nog altijd gevestigd waar Schick zijn elektrisch-scheerapparaatfabriek runde.

Alles voor jouw scheerapparaat

Bij elk apparaat kan het vroeg op laat gebeuren, en ook bij jouw scheerapparaat: het kan zomaar kapot gaan, of er kan iets afbreken of kwijtgeraken. Dan vind je bij Fiyo alle onderdelen voor je scheermachine. Van opzetkam tot scheerkop, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden zelfs scheerbalsem, of een reserve snoer, maar ook onderhoudsproducten voor jouw scheerapparaat zoals een schoonmaak borsteltje. In feite kun je het zo gek niet bedenken wat je nodig zou kunnen hebben voor jouw scheerapparaat: als we het niet hebben, kunnen het waarschijnlijk wel speciaal voor je bestellen. Schroom dus zeker niet, als jouw gewenste scheerapparaat onderdeel of opzetstuk niet in ons assortissement terug te vinden is, om onze service desk ernaar te vragen. We zullen dan voor jou uitzoeken of het onderdeel ergens te bestellen is.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal.