Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Slagmoeraanzetter onderdelen en accessoires

Kies het merk van je slagmoeraanzetter

Anderen bekeken ook deze vergelijkbare apparaten:

Wat is een slagmoersleutel?

Een slagmoersleutel of slagmoeraanzetter (ook in de volksmond wel eens boulonneuse genaamd) is een soort elektrische schroevendraaier voor (zware) moeren en bouten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bevestiging van je autoband: met een handmatige moersleutel kan dit een hels karwei zijn om los te maken. Maar jouw slagmoeraanzetter knalt de moer moeiteloos, met pneumatische techniek, vast of los. Het is dus een moersleutel voor het zware werk, in feite. Hier zijn ook lichtere varianten van, net als er bijvoorbeeld ook krachtige boormachines zijn en simpelere modellen voor klussen waar meer finesse bij komt kijken. Maar als het stevig vast moet zitten, dan heb je in ieder geval jouw slagmoersleutel nodig.

Slagmoeraanzetter onderdelen bestellen

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: als je handig elektrisch gereedschap in huis of in je schuur hebt, dan kun je het beste daar zo zuinig mogelijk op zijn. Maar niet altijd gaat dat, en ook wordt een apparaat bijvoorbeeld wel eens uitgeleend, waarna bij terugkomst een paar cruciale onderdelen vermist zijn. Balen, nu kun je net zo goed het hele apparaat weggooien... toch? Gelukkig is er Fiyo, uw specialist in onderdelen van elektronische apparaten en gereedschap. Met een paar simpele muisklikken bestel je bij ons wat je zoekt voor jouw elektrische slagmoersleutel en we zorgen dat het gewoon bij je thuisbezorgd wordt!

Welke elektrische moersleutel heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische moersleutel, moet je eerst even op het merk van je moerenschroever klikken. Dan zal het productgamma al verfijnd worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw slagmoersleutel.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!