Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Slagschroevendraaier onderdelen en accessoires

Kies het merk van je slagschroevendraaier

Of kies een categorie
Alle slagschroevendraaiermachine merken (van a t/m z)

Verschil tussen een slagschroevendraaier en een schroefmachine

Het verschil tussen een schroefmachine en een (elektrische) slagschroevendraaier is te vergelijken met het verschil tussen een gewone boor en een klopboor: een hamer-mechanisme in de boor geeft extra schroefkracht en zet de schroefbit steviger in de schroevenkop. Hierdoor slijten schroefbitjes wel ietsje sneller maar het boren gaat krachtig (met een typerend hortend ratelgeluid erbij) dan met de gewone elektrische schroevendraaier, waar de kracht enkel uit de boorkop en de kracht van jouw handen komt. De slagschroevendraaier (in de volksmond ook wel boulonneuse genoemd) is dus vooral bedoeld voor het stevigere werk, al zijn er genoeg mensen die voor elk klusje deze krachtpatser erbij pakken en hun schroefmachine links laten liggen. En dat is niet vreemd, want je bent met lichter werk en de zekerheid dat de schroef er echt wel in gaat, er rap mee klaar. Zogezegd juist niet in een handomdraai! De technologie is gebaseerd op de handmatige slagschroevendraaier, waar men met een hamer op slaat waardoor het gereedschap zelf een draaibeweging op de schroef uitoefent.

Slagschroevendraaier onderdelen bestellen

Maar ja, zoals al gezegd, zelfs de stevigste bitjes krijgen wel een paar flinke tikken bij gebruik en kunnen dus vlug slijten. Zaak is dus om je collectie schroefbitjes regelmatig te vernieuwen. En ook de accu van de slagschroevendraaier heeft niet het eeuwige leven. Daarnaast zijn er verschillende accessoires waarmee je de gebruiksmogelijkheden van jouw elektrisch gereedschap kunt uitbreiden. Of misschien kun je wel een goede reserve-accu gebruiken voor de grotere klussen? Je kunt voor alles wat er kapot aan kan gaan of waarmee jouw slagschroevendraaier breder ingezet kan worden, terecht bij de compleetste webshop van België wanneer het aankomt op onderdelen voor elektronische apparaten in en rond het huis, Fiyo. Enkele handige muisklikken en we sturen het zo naar je op!

Welke elektrische slagschroevendraaier heb ik?

Als je zeker wil weten of het onderdeel of accessoire wel past bij jouw specifieke elektrische slagschroevendraaier, moet je eerst even op het merk van je schroefmachine klikken. Dan zal het assortiment al verkleind worden naar de beschikbare accessoires en onderdelen die we kunnen aanbieden bij dat merk. Daarna kun je nog het typenummer selecteren. Dit typenummer vind je doorgaans op een klein plaatje op jouw slagschroevendraaier.

Snel en veilig online bestellen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer