Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Sneeuwfrees onderdelen

Kies het merk van je sneeuwfrees

Of kies een categorie
Alle sneeuwfrees merken (van a t/m z)

Sneeuw en ijs ruimen met power

Winter is coming... De sneeuwfrees is een tuingereedschap dat met forse kracht zich een weg baant door dikke sneeuwpakken die jouw tuin bedekken. Dus als de tuin sneeuw- en ijsvrij gemaakt moet worden, en zeker als dat een tijdje uitgesteld is geweest, pak je er natuurlijk niet zoiets onnozels als een sneeuwschepje bij. Dat moet vlug en met kracht kunnen gebeuren. Dus start je de sneeuwfrees op en ga je sneeuwruimen. Het apparaat maakt je hof, oprit of voortuin moeiteloos sneeuwvrij en bespaart je massa's werk.

Sneeuwfrees kapot of slecht onderhouden

Dan kan een defecte sneeuwfrees zomaar het verschil uitmaken tussen ruimen of ingesneeuwd geraken. Een kapotte sneeuwfrees mag je in feite niet overkomen, want daar kom je natuurlijk enkel achter op het moment dat je die nodig hebt. Toch de sneeuwschep maar weer ter hand nemen... Gelukkig kun je met enkele muisklikjes of vlug via je smartphone bij Fiyo de vervangende wisselstukken bestellen om te zorgen dat je sneeuwfrees vlug weer zal functioneren. En om verdere slijtage en andere problemen te voorkomen, kunnen we je zeker aanraden onderhoudsproducten en reserve onderdelen te bestellen. Ook voor je eigen veiligheid, of om het elektriciteitssnoer te verlengen, kun je bij ons terecht. Klik dus snel hierboven in ons aanbod en een simpele bestelling later zullen wij het direct naar je opsturen. Ook in tijden van heftige sneeuw is het fijn dat Fiyo er is!

Sneeuwfrees onderdelen

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer