Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Stofzuiger onderdelen

Alle stofzuiger merken (van a t/m z)

Alles voor jouw stofzuiger

Voor het dagelijkse huishouden is een stofzuiger essentieel. Het frequente gebruik van dit apparaat maakt dat deze gemakkelijk kan verslijten of het op termijn zelfs begeven. Dit apparaat kun je eigenlijk niet in huis missen, dus als dit dan een keer gebeurt, wil je de benodigde wisselstukken om de stofzuiger weer werkend te krijgen, zo snel mogelijk vervangen. Bij Fiyo vind je een uitgebreid gamma aan stofzuigeronderdelen en stofzuiger accessoires, zodat je jezelf de ellende van het zoeken kan besparen. We hebben allerlei merken in onze webwinkel, bijvoorbeeld Miele, Philips en Dyson. Onderdelen van stofzuigers die wij veel verkopen zijn de stofzuigermond, stofzuigerslang en de stofzuigerzakken. Deze komen vaak voor bij de Miele Black Pearl 5000, Philips FC9171 en Dyson DC05.

Welke stofzuiger heb ik?

Het typenummer van de stofzuiger is nodig om er voor te zorgen dat je het juiste onderdeel in onze webwinkel bestelt. Dit nummer bestaat uit verschillende cijfers en letters (of een combinatie). Je vind het meestal op de identificatieplaat of de identificatiesticker die zich meestal op de onder- of zijkant van de stofzuiger situeert. Nummer gevonden? Selecteer het dan in de linker kolom van deze pagina. De stofzuigeronderdelen die je nu ziet zijn allen geschikt voor jouw stofzuiger.

Van stofzuigerzak tot stofzuigermond

Wat je ook zoekt, van een beschadigd onderdeel van jouw stofzuiger motor of een nieuwe stofzuigerstang, wij bieden je alle stofzuiger onderdelen van de grootste en bekendste stofzuiger merken. Ook bieden we je stofzuigerzakken voor elk stofzuiger model, of elke specifieke soort stofzuigerfilter. Zoek je een geurverfrisser of een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor jouw stofzuiger? Ook die vind je tussen onze stofzuiger onderdelen.

Stofzuigeronderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!