Je zoekopdracht sluit het best aan met deze pagina. Niet het geval? Ga dan terug naar de zoekresultaten.

Stofzuiger onderdelen

Alles voor jouw stofzuiger

Voor het dagelijkse huishouden is een stofzuiger essentieel. Het frequente gebruik van dit apparaat maakt dat deze gemakkelijk kan verslijten of het op termijn zelfs begeven. Dit apparaat kun je eigenlijk niet in huis missen, dus als dit dan een keer gebeurt, wil je de benodigde wisselstukken om de stofzuiger weer werkend te krijgen, zo snel mogelijk vervangen. Bij Fiyo vind je een uitgebreid gamma aan stofzuigeronderdelen en stofzuiger accessoires, zodat je jezelf de ellende van het zoeken kan besparen. We hebben allerlei merken in onze webwinkel, bijvoorbeeld Miele, Philips en Dyson. Onderdelen van stofzuigers die wij veel verkopen zijn de stofzuigermond, stofzuigerslang en de stofzuigerzakken. Deze komen vaak voor bij de Miele Black Pearl 5000, Philips FC9171 en Dyson DC05.

Welke stofzuiger heb ik?

Het typenummer van de stofzuiger is nodig om er voor te zorgen dat je het juiste onderdeel in onze webwinkel bestelt. Dit nummer bestaat uit verschillende cijfers en letters (of een combinatie). Je vind het meestal op de identificatieplaat of de identificatiesticker die zich meestal op de onder- of zijkant van de stofzuiger situeert. Nummer gevonden? Selecteer het dan in de linker kolom van deze pagina. De stofzuigeronderdelen die je nu ziet zijn allen geschikt voor jouw stofzuiger.

Van stofzuigerzak tot stofzuigermond

Wat je ook zoekt, van een beschadigd onderdeel van jouw stofzuiger motor of een nieuwe stofzuigerstang, wij bieden je alle stofzuiger onderdelen van de grootste en bekendste stofzuiger merken. Ook bieden we je stofzuigerzakken voor elk stofzuiger model, of elke specifieke soort stofzuigerfilter. Zoek je een geurverfrisser of een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor jouw stofzuiger? Ook die vind je tussen onze stofzuiger onderdelen.

Stofzuigeronderdelen nodig? Wij helpen je graag verder!

Fiyo levert al sinds 1978 onderdelen en accessoires voor reparatie, onderhoud en gebruikstoepassingen van jouw toestellen in en rond het huis. We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Je kunt veilig met vrijwel alle gangbare elektronische betaalmiddelen afrekenen, zoals Mister Cash en Paypal. En vind je niet het onderdeel of accessoire dat je zoekt? We hebben een team van productexperts klaar zitten om jouw eventuele vragen te beantwoorden of te zoeken naar dat lastig te vinden product, dat we vaak via onze vele leveranciers nog speciaal voor je kunnen nabestellen. Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit!

  • Zo vervang je de stofzuigerzak en -filter van jouw stofzuiger

    Zo vervang je de stofzuigerzak en -filter van jouw stofzuiger

    Veel mensen vinden het een van de simpelste klusjes in huis, maar toch krijgen wij er veel vragen over. Hoe vervang je de stofzuigerzak en de stofzuigerfilter? We leggen het hieronder in 5 minuten voor je uit. Voorbereidingen Zorg er altijd voor dat het apparaat niet is aangesloten op stroom. Verwijder de stekker uit het stopcontact. Open de bovenklep van de stofzuiger. Dit gaat doorgaans met een handig in te drukken brede knop. Meestal zit deze aan de voorzijde (bij het handvat) of achterzijde van de stofzuiger. Bij twijfel: kijk even in het instructieboekje van het apparaat waar je deze knop kunt vinden. Stofzuigerzak vervangen Elke stofzuigerzak heeft een specifieke inschuif houder in de stofzuiger. Trek de volle stofzuigerzak uit de stofzakhouder en gooi deze weg. Let op! Sommige stofzuigerzakken bestaan uit een recyclebaar deel en een afvaldeel. Gooi uiteraard enkel het afvaldeel weg (stofzuigerzakken mogen gewoon bij het restafval). Schuif de stofzuigerzak in de stofzakhouder. Elke houder heeft specifieke pinnetjes en schuifrichels om de stofzuigerzak op zijn plaats te houden tijdens het gebruik. Zorg dus dat je goed oplet hoe deze vast zat bij het oorspronkelijk verwijderen van de gebruikte stofzuigerzak en wees voorzichtig bij het plaatsen van de nieuwe stofzuigerzak. Stofzuigerzakken nodig? Bestel ze snel op onze webshop! Stofzuigerfilter vervangen Achter de stofzuigerzak vind je een klein roostervakje. Dit is los te halen zodat je bij het filter kan komen. Haal het vieze stofzuigerfilter...

    Lees meer

Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer